• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Taksim Alman Hastanesi Tüp Bebek Yaptıranlar, Tedavide olanlar,Başlamayı düşünenler

Merhaba,
Taksim Alman Hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Doktor ve ücret bilgisi olanlar lütfen paylaşsın.

Merhaba,

Alman Hastanesi'ne bir kez gittim. Muayene oldum ve memnun kalmadığım için de tedaviye başlamaya kalkışmadan oraya gitmekten vazgeçtim.Sadece ismi var diye bir hastaneye gitmek yerine doktor araştırıp gitmeye karar verdim.

merhaba....

tedaviniz hayırlı olsun...inşallah en kısa zamanda minnoşunuzu kucağınıza alırsınız...

ben tedavimi alman hastanesinde yaptırdım ve çok memnun kaldım..doktorum Alper Şişmanoğluydu...herkes çok ilgiliydi...hiçbir sıkıntı yaşamadım...ve gebeliğim çok şükür devam ediyor...

herkesin kendi tercihi ama genede görüşmeden bence karar vermeyin...:nazar:

Arkadaşlar çok ismini duyduğumuz Alman hastanesi tüp bebek merkezi şu an başka bir ekiple yola devam ediyor.Eski ekip Bahceci Fulya ve Bahceci UMUT olarak 2 farklı merkezde yollarına devam ediyorlar.Yani eski alman ekibi şu an olan lar değilll.
Almana gidicek olan arkadaşları bilgilendirmek istedim.
Ben Bahceci Umut tüp bebek gebesiyim.Daha önce Bende aynı yanılgıya düştüğüm için uyarmak istedim sizleri .sonra araştırınca öğrendim.
.Allah hepinizin yanında olsun.

Geçen hafta perşembe günü transferim oldu.hastaneden, yapılan tekniklerden, doktorum Alper Şişmanoğlu'ndan, hemşire ve çalışanlarından çok memnun kaldım.herkese tavsiye ederim.3. denemem.umarım iyi sonuçlanır.

şuan taksim alman hastanesinde tedavi görüyorum ve 3 aylık hamileyim doktorum serkan oral ve çok memnunum.işini gerçekten en iyi şekilde yapan bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.hastalarıyle çok ilgilenen bir doktor

Back
X