• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takmamak için öneri çıldıracağım

Herkeste birbirini rahatsız etmeme bilinci oluşsa sessiz ol demeye bile gerek kalmaz ki herkrd alışmış gürültülü hayata normal karşılıyor..çalışan insanlar olarak huzur sessizlik istemek anormal bişey mi.

bende çalışıyorum..gece 1-2 sinde zıplamıyorsa ev süpürmüyorsa vs..insan geri kalanda idare edilir..mesela ben pazar sabahı erkenden üst kattaki komşunun kavga sesine uyandım..olabilir bu bizimde başımıza gelebilir...çocuklar var alt katımdada üst katımdada size olan sesi anlatamam ama çocuk sonuçta belli bir saat sonra uyuyor..yeri geliyor benim misafirim geliyor gece 2 ye kadar oturuyor yeri geliyor komşunun geliyor..herşey karşılıklı anlayış.

nerde kaldı komşuluk?
birbirimizi idare edip hoşgörü gösteremeyecekmiyiz?

nerde kaldı komşuluk?
birbirimizi idare edip hoşgörü gösteremeyecekmiyiz?

evet bazı akşamlar olur idare edilir, bişey kırılmıştır dökülmüştür süpürge çalıştırılır saat kaç olursa olsun o da idare edilir. ama her gece saat 12de 1de 2de elektrik süpürgesi çalıştırılıyosa o idare edilmez. senin camının açık olduğunu bile bile halı kilim silkeliyosa onun pislikleri camdan senin evine giriyosa idare edilmez.. böyle saygısız insanların yeri apartman değil ahır. insanlar nerede yaşadığını bilmiyor, çikolata yiyip kağıdını, sigara içip izmaritini apartmana atıyosa bu insanlık değildir. Böyle insanlara gerçekten kurs verilmeli burdaki bayanın dediği gibi

Back
X