Aynı durum evlenmeden önce babaevinde ben yaşadım.. Yan odamda çocuklu aile vardı ve küçücük odada bütün sülale toplanıyorlardı gece gündüz. Mahkemelik oluyorduk zaten bu takıntılar bende o zamanlardan kaldı..Bizim yan tarafta oyle yatak odalarimiz yan yana ve duvarlarin inceligi yetmiyormus gibi aşırı derecede gürültü yapıyorlar delirmek uzereyimsabahin körü gecenin bi yarısi bütün gün yatak odasindalar 3 cocuk ve tv sesine dayanamiyoruz artik evi saticaz.. defalarca uyardim 2 gün duzeliyorlar yine aynı. Ya cocuklari gectim kadinin annesi babasi gelse yine yatak odasindalar bazen msafirle bile. kocasida aynı hepsi bagira cagira konuşuyorlar haftasonu gürültüyle uyanmakktan haftaici uyuyamamaktan biktiiimm. Biz de hala saf gibi rahatsiz etmemek için uğraşıyoruz karakter meselesi işte. Bazı insanlara apartmana taşınmadan önce kurs vermeli galiba anlamiyorlar hicbirseyden
Aynı durum evlenmeden önce babaevinde ben yaşadım.. Yan odamda çocuklu aile vardı ve küçücük odada bütün sülale toplanıyorlardı gece gündüz. Mahkemelik oluyorduk zaten bu takıntılar bende o zamanlardan kaldı..
evet aynen öyleBence de takıntı olmuş bu sizde biraz uzaklaşın bu fikirden, sinir olmadığınızı varsayın.
Yoksa böyle için için sinir hastalığına doğru yol alırsınız
insanların gülme seslerine kimse engel olamaz çünkü bu yapı meselesidir.
ta oooo sen böyle takılırsan hic bi yerrde duramazsın rahatsız oluyosan müstakile tasınıver der oturur kalırsın sekerim her sesi duymicam öyle demek ben alt katımda olsan cok kavga ederdik gerci ben pek takmazdım amakızlar alt katımda oturan yeni evli bir çift var..geçtiğimiz zamanlarda çok fazla misafirleri geliyor ve çok gürültü yaptılar. Bu yüzden bir kere çok ses yaptıkları abarttıkları bir gün aşağı kapılarına indim ve kibarca uyardım tamam dediler. Artık öyle eve misafir toplayıp bağırıp çağırmıyorlar ama tabi duvarlar ince olduğundan ve kadın çok yüksek sesle konuşan gülen bir insan olduğundan acayip sesi geliyor..deli gibi kahkaha atıyor sürekli ve ben o sesten artık nefret eder hale geldim. Duydukça kalbim hızla çarpıyor..gidip tekrar uyarsam ne diyeceğim ,yüksek sesle gülme mi diyeceğim..veya nasıl bu takıntımı yenerim. Gidip uyarsam bu sefer çirkeflik yaparlar biliyorum..bu takıntımı yenmem konusunda nolur bana yardımcı olun..
kızlar alt katımda oturan yeni evli bir çift var..geçtiğimiz zamanlarda çok fazla misafirleri geliyor ve çok gürültü yaptılar. Bu yüzden bir kere çok ses yaptıkları abarttıkları bir gün aşağı kapılarına indim ve kibarca uyardım tamam dediler. Artık öyle eve misafir toplayıp bağırıp çağırmıyorlar ama tabi duvarlar ince olduğundan ve kadın çok yüksek sesle konuşan gülen bir insan olduğundan acayip sesi geliyor..deli gibi kahkaha atıyor sürekli ve ben o sesten artık nefret eder hale geldim. Duydukça kalbim hızla çarpıyor..gidip tekrar uyarsam ne diyeceğim ,yüksek sesle gülme mi diyeceğim..veya nasıl bu takıntımı yenerim. Gidip uyarsam bu sefer çirkeflik yaparlar biliyorum..bu takıntımı yenmem konusunda nolur bana yardımcı olun..
Ama çok bağırıyor saat kaç olursa olsun çok gürültülü insanlar hele evlerine biri gelse bizim salonda oturulmuyor..napsam bilemedim çok fena takıyorum kalbim atıyor hıxlı hızlı ses geldikte..
Evet, teşekkür ederim komşuyu tanımıyorum etmiyorum kişisel bi gıcıklığım yok. Çok gürültülü yaşadıkları için artık gülme sesleri de batıyot..ayrıca herkese soruyorum apartman hayatında akşam belli bi saatten sonra yüksek sesle konuşmak gülmek yasak değil midir, avrupada sifon çekmek bile yasakmış..Arkadaslar konu sahibini neden böyle eleştiriyorsunuz
kadın takıntı yaptığının farkında
komşunu sizlere şikayet etmiyor. Tam tersine bu takıntıdan nasıl vazgeçeceğini soruyor.
Herkeste birbirini rahatsız etmeme bilinci oluşsa sessiz ol demeye bile gerek kalmaz ki herkrd alışmış gürültülü hayata normal karşılıyor..çalışan insanlar olarak huzur sessizlik istemek anormal bişey mi.bence abartmışsın..sen takıntı haline getirmişsin..apartmanda yaşıyorsak gülmicez mi misafir gelmicek mi??siz gelen misafire aman yavaş yürüyün çok gülmeyin diyor musunuz?komşuluk birbirini idare etmektir aynı zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?