• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takma tırnaklar

[sıze=3]limon kesinlikle çok etkili
yalnız arada gliserinli yada yağlı bi kremle tırnaklarınızı nemlendirmenizi öneririm
limon biraz kuruluk yarattığından krem iyi gelecektir
yoksa kırılmalar olabilir
[/sıze]

kendi yaptığım krem var gliserin vazelin ve çok az kakao yağı karışımı .. Ayaklar için yapmıştım topuklara bire bir. Hergün zaten kremliyorum normal nemlendirici kullanıyorum eller için nıvea

canım bende hiç önermiyorum takma tırnağı. ben siyah oje çok seviyorum ama silince izi kalıyor diye sadece siyah mat takma tırnak kullanmıştım ben. alıp o eşek kadar uzun halleriyle de takmadım hem. kısalttım törpüledim uğraştım o kadar. ama çıkınca üstünde yapışkan izleri kalıyor. çıkmıyor bi kaç gün. hareketlerin de kısıtlanıyor rahat kullanamıyorsun ellerini. kesinlikle önermem.

peki çıkarırken ne kullanıyorsunuz? ben aseton kullandım ve zarar verdi takma tırnaklara, bozdu eritti. tek kullanımlık olmamalı mantıken bu takma tırnaklar...

peki çıkarırken ne kullanıyorsunuz? ben aseton kullandım ve zarar verdi takma tırnaklara, bozdu eritti. tek kullanımlık olmamalı mantıken bu takma tırnaklar...

hala cevap alamadım. tek kullanımlık mı oluyor bu takma tırnaklar? çıkardıktan sonra tekrar takamıyor muyuz? yapısı bozuluyor çıkarınca çünkü. anlamadım ben bu işi. :44:

Kızlar takma tirnak tek kullanimlik degil tabiki sicak suya parmaklarinizi batirdiginizda yavas yavas ciktiklarini goruceksiniz fakat takma tirnak onermiyorum kullandm unverste zamani havasizliktan morarmalar oldu eger uzun olsun tirnaklarim desen yapayim oje sureyim diyorsaniz protez tirnak yaptirin hem kullanisli hem hava almasina yardimci oluyor hemde tirnaginizi uzatiyor canlarm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çıkartırken asetonlu suda bekletiyorsun tırnaklarını..
Direkt olarak aseton değil eğer desenli ya da kendinden french olan tarzda tırnak kulanıyorsanız asetonsuz oje çıkartıcılar onları kullanabilirsin zarar vermiyor.. Ilık suya bi iki damla limon suyu ve aseton damlatın bi miktarda ellerinizi bekletin çıkıyor.
Ben en son Donawa nın sporty active olanını kullandım.. Basra adi gelmişti ama suan farkını farkettim. Morhipo'dan çok makul bi fiyata aldım üstelik.
4-5 farklı çeşidi var dilediğini al. Tırnak seklime tam oturdu torpulemedim bile çok uzun değiller.. 30 adet var içinde. Üstelik tırnagı yapıstırıp üstüne oje sürdüm. Herkes bayıldı tınrakların çok hos diye anlamadılar dahi =) oje de çıkarsa eğer üstüne bir parlatıcı sürüp yine koyu renk oje sürebilirsiniz.. Zaten 40 tane tırnak var içinde. kırmızıyı sür kalsın, diğerine baska renk sür iki farklı renk elinde hazır.. ama tırnakları yapıstırdıktan sonra oje sürmelisin..

kızlar bende takma tırnak kullanıyorum ama ojelerimi değiştiremiyorum asetonsuz tırnak çıkarıcı önerebilirmisiniz çok acil nerden alırım bi de??????

kızlar bende takma tırnak kullanıyorum ama ojelerimi değiştiremiyorum asetonsuz tırnak çıkarıcı önerebilirmisiniz çok acil nerden alırım bi de??????

Tüm parfümerilerde, watsons ve gratis gibi yerlerde bulabilirsin kolay bulunan bir şey merak etme...

Back