• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takma tırnaklar

Niye önermiyorsun :(

nasıl anlatsam... böyle farklı bi his. sanki başkasının ellerini kullanıyormuşsun gibi. hiç bişey tutamıyosun kavrayamıyosn. ben kısa model kullandığım halde cep telefonumu kullanamıyodum mesela. sevmedim. bi tek kep törenimde taktım bi daha da takmam

nasıl anlatsam... böyle farklı bi his. sanki başkasının ellerini kullanıyormuşsun gibi. hiç bişey tutamıyosun kavrayamıyosn. ben kısa model kullandığım halde cep telefonumu kullanamıyodum mesela. sevmedim. bi tek kep törenimde taktım bi daha da takmam

kullananların hepsi bu yüzden şikayet ediyor :44:

Takma tırnak kullanmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok:44: 24'lü takma tırnak paketinin içinde 24 tane mi oluyo yani :44:

Evet 24 tane oluyor. 36 lı paketleride var 10 lu olanda.. İçinde 12 çift tırnak çıkıyor 24 lü pakette. baş parmak olanın büyüklüğünden farklı yaptıkları için sen onu 20 li olarak düşün bence..
Sprdrug finishing touches medium olanını kullandım. İlk gün bi garipsedim ama sonra çok kolay alıştım.
5-6 günde çıkmadı sert bi kaç kez çarptığım halde. Sonrasında sıcak asetonlu suda beklettim ve çıkarttım.. İlk kullanımda zorlanabiliyosun garipsiyorsun çünkü. O yüzden en kısa olan takma tırnak modeli ile başlaman ve sonra tırnak boyunu uzatman iyi olacaktır.Kendi içinden çıkan yapıştırıcısı zaten inanılmaz güzel tutuyor o yüzden ek yapıştırıcı kullanmıyorum.

Önce tırnaklarının üstüne koyup hafif bastırarak ölç boylarını ve sırala.. Takma tırnakta yapılan hata 1. çok yapıştırıcı sürmek kuruduğu için tırnağın çabuk atmasına sebep oluyor. 2 tırnak boyunu bi anda direk uzun olarak alınıp uygulanması bu kötü hissettiriyor eller senin değilmiş gibi. 3 tırnaklarını kısacık kesip öyle uygulamalısın takma tırnağı yoksa yine atma yapabilir...

Kullandığım ürün bu9-10 tl ama kaliteli benim için kullanımı rahat ve fiyata göre iyi kaliteydi.;Watsons dan almıştım. Bazen indirime girip 7 ytl falan oluyor bilgine. Kolay gelsin.

$sperdruugggg.png

Takma tırnak yapay duruyor ve kullanımı zor bence parana yazık olabilir tabi sen bilirsin

Bence takma tirnak güzel durmuyor elde ve parmaklarda. En iyisi dogal tirnaklarimizi uzatmak :-D hem daha güzel duruyor

insan nefessiz kaldığını düşünüyor resmen tırnaklar o derece havasız kalıyor yani
üstelik boyu çok çok uzun ve zor kullanılıyor kısaltmaya filan zaten kalkışamıyosun
e bi de günlük temizliği çok zorlaştıran bişey
çıkarması da ayrı bi dert tabi.. aslında insan taktığında uğraştığı o yapıştırıcıdan nasıl bişi olduğunu anlıyor
ama merak işte duramıyoz yerimizde :9: aklında kalmasın istersen al bi dene canım ama hiçbişeye yaramıyor yani
onun yerine tırnak uzatmaya yarayan bi iki formül var denemeni tavsiye ederim

Evet 24 tane oluyor. 36 lı paketleride var 10 lu olanda.. İçinde 12 çift tırnak çıkıyor 24 lü pakette. baş parmak olanın büyüklüğünden farklı yaptıkları için sen onu 20 li olarak düşün bence..
Sprdrug finishing touches medium olanını kullandım. İlk gün bi garipsedim ama sonra çok kolay alıştım.
5-6 günde çıkmadı sert bi kaç kez çarptığım halde. Sonrasında sıcak asetonlu suda beklettim ve çıkarttım.. İlk kullanımda zorlanabiliyosun garipsiyorsun çünkü. O yüzden en kısa olan takma tırnak modeli ile başlaman ve sonra tırnak boyunu uzatman iyi olacaktır.Kendi içinden çıkan yapıştırıcısı zaten inanılmaz güzel tutuyor o yüzden ek yapıştırıcı kullanmıyorum.

Önce tırnaklarının üstüne koyup hafif bastırarak ölç boylarını ve sırala.. Takma tırnakta yapılan hata 1. çok yapıştırıcı sürmek kuruduğu için tırnağın çabuk atmasına sebep oluyor. 2 tırnak boyunu bi anda direk uzun olarak alınıp uygulanması bu kötü hissettiriyor eller senin değilmiş gibi. 3 tırnaklarını kısacık kesip öyle uygulamalısın takma tırnağı yoksa yine atma yapabilir...

Kullandığım ürün bu9-10 tl ama kaliteli benim için kullanımı rahat ve fiyata göre iyi kaliteydi.;Watsons dan almıştım. Bazen indirime girip 7 ytl falan oluyor bilgine. Kolay gelsin.

Eki Görüntüle 803759

bilgi için çok teşekkürşer :16:

insan nefessiz kaldığını düşünüyor resmen tırnaklar o derece havasız kalıyor yani
üstelik boyu çok çok uzun ve zor kullanılıyor kısaltmaya filan zaten kalkışamıyosun
e bi de günlük temizliği çok zorlaştıran bişey
çıkarması da ayrı bi dert tabi.. aslında insan taktığında uğraştığı o yapıştırıcıdan nasıl bişi olduğunu anlıyor
ama merak işte duramıyoz yerimizde :9: aklında kalmasın istersen al bi dene canım ama hiçbişeye yaramıyor yani
onun yerine tırnak uzatmaya yarayan bi iki formül var denemeni tavsiye ederim

Tırnaklarım çok kolay kırılıyor :50: Peki formül nedir

Tırnaklarım çok kolay kırılıyor :50: Peki formül nedir

ben de kendimi bildim bileli öyleydi tırnaklarım
öncelikle sigara kullanıyordum onu bıraktım sigara içince tırnak filan kalmıyor :44: ve
kışa denk geldiği için normalden de fazla vitamin tükettim
portakal mandalina vs..
hepsi bi yana şu formülü hep uyguluyodum
ellerinin sığacağı bi kaba ılık su dolduruyosun ve içine
bi tatlı kaşığı sirke
bi çorba kaşığı zeytinyağı
bi tatlı kaşığı tuz ve 10 15damla limon ekliyosun
bu suyun içinde ellerini bekletiyosun bi 10 15dk kadar
hergün yada 2günde bir bunu tekrarlarsan işe yaradığını göreceksin canım
ha ekstradan tırnaklarına da devamlı limon sık ve ov bu da güçlenmesini sağlıyor
biraz uzama elde ettiğinde oje filan sürebilirsin ben kırılmasın diye sürerdim hep
ama bunları yaptıktan sonra emin ol ona da ihtiyaç kalmıycak

[sıze=3]ben de kendimi bildim bileli öyleydi tırnaklarım
öncelikle sigara kullanıyordum onu bıraktım sigara içince tırnak filan kalmıyor :44: Ve
portakal mandalina vs..
Hepsi bi yana şu formülü hep uyguluyodum
bi tatlı kaşığı sirke
ha ekstradan tırnaklarına da devamlı limon sık ve ov bu da güçlenmesini sağlıyor
biraz uzama elde ettiğinde oje filan sürebilirsin ben kırılmasın diye sürerdim hep
[/sıze]

bu demek oluyorki asitli şeyler tırnağa iy geliyor saydıklarınızn hepsi asitt hemen denemm lazımmmmmmmmm:52::52::52:

[sıze=3]ben de kendimi bildim bileli öyleydi tırnaklarım
öncelikle sigara kullanıyordum onu bıraktım sigara içince tırnak filan kalmıyor :44: Ve
portakal mandalina vs..
Hepsi bi yana şu formülü hep uyguluyodum
bi tatlı kaşığı sirke
[/sıze]
akşam limon suyuna batırdım tırnakları uyudum .. Bugun biraz sertleşmişler bayrama kadar böyle yapıcam

akşam limon suyuna batırdım tırnakları uyudum .. Bugun biraz sertleşmişler bayrama kadar böyle yapıcam

limon kesinlikle çok etkili
yalnız arada gliserinli yada yağlı bi kremle tırnaklarınızı nemlendirmenizi öneririm
limon biraz kuruluk yarattığından krem iyi gelecektir
yoksa kırılmalar olabilir

Back