- 4 Şubat 2015
- 6.174
- 12.481
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Kızlar kuaför japonla tırnaklarımı yapıştırdı ve çıkmıyor. Napıcam nasıl çıkarağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tırnaklarına zarar verebilirsin tıbbi yardım alsan iyi olur. Bir de özel yapıştırıcısı varken Japon yapıştırıcı kullanan akıl yoksunu kuaförden uzak dur.Kızlar kuaför japonla tırnaklarımı yapıştırdı ve çıkmıyor. Napıcam nasıl çıkarağım
Japonlamı yapıştırmışlardıSıcak suyun içine aseton ekleyip 10 dk bekleyin, 10 dk sonra kenarlardan törpü ile kaldırın kolayca çıkacaktır. Tırnak üzerinde kalan kalıntılar için de makyaj pamuğuna aseton döküp alüminyum folyo sarıp bir süre bekleyin. Ben bu yöntemle sorunsuz cikarmistim
Yapıştırıcı çözüyor iste japon mapon fark etmez dene senJaponlamı yapıştırmışlardı
Tamam. Çok teşekkür ederimYapıştırıcı çözüyor iste japon mapon fark etmez dene sen
Tırnaklarım japonla yapıştırıldı ve çıkaramadım büyük bir dertti benim için. Konu açabilmek için illa kayınvalide görümce olmasımı lazım.Bdv bölümünün saçtı tırnaktı vs gibi şeyler için uygun olmadığını zannediyordum.Yaptırdığın kuaföre git bi sor en iyisi.
Hallettin mi sorunu? Nasil oldun?Tırnaklarım japonla yapıştırıldı ve çıkaramadım büyük bir dertti benim için. Konu açabilmek için illa kayınvalide görümce olmasımı lazım.Mune niye banladı anlaöadım
Aseton akıttım üstüne. 2 gün sonra kendiliğinden kopup düştüler. Teşekkür ederimHallettin mi sorunu? Nasil oldun?