Takma tırnak

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.174
12.481
448
Kızlar kuaför japonla tırnaklarımı yapıştırdı ve çıkmıyor. Napıcam nasıl çıkarağım

Sıcak suda bekleyin çıkıyor. Çıktıktan sonra tırnağınızda kalan izleri de çıkarmak için çok zorlamayın tırnağınıza zarar verirsiniz.

YouTube takma tırnak çıkarmakla ilgili birçok video var. Belki içlerinden biri size yardımcı olur.
zorlamayın tırnağınız parmağınız bir zarar görmesin.
daha önceden ben kullanmadım tam bilemiyorum.

Onların ilaçları varmış bu japonla yapıştırdı ilk defa kullandım bilemedim yoksa izin vermezdim

Kızlar kuaför japonla tırnaklarımı yapıştırdı ve çıkmıyor. Napıcam nasıl çıkarağım
Tırnaklarına zarar verebilirsin tıbbi yardım alsan iyi olur. Bir de özel yapıştırıcısı varken Japon yapıştırıcı kullanan akıl yoksunu kuaförden uzak dur.

Sıcak suyun içine aseton ekleyip 10 dk bekleyin, 10 dk sonra kenarlardan törpü ile kaldırın kolayca çıkacaktır. Tırnak üzerinde kalan kalıntılar için de makyaj pamuğuna aseton döküp alüminyum folyo sarıp bir süre bekleyin. Ben bu yöntemle sorunsuz cikarmistim

Japonlamı yapıştırmışlardı

Ilık su aseton
Sonra tirnaklarina limon sur de guclensin ilk tabaka zarar gormus olacak

Bdv bölümünün saçtı tırnaktı vs gibi şeyler için uygun olmadığını zannediyordum. Yaptırdığın kuaföre git bi sor en iyisi.

Sıcak asetonlu suda 20 dakika bekletip takma tırnakları çıkarman lazım. Sonra asetonu pamuğa döküp folypyla sarman 15 dakika daha bekletmen lazım. En son tırnak üzerindeki kalıntıları hafif kazıyarak çıkarman gerek.
Tırnakların için besleyici şeyler kullan. Üst tabakasını mahvediyor takma tırnak

Ay bende düğünümde japonla yapıştırmıştım :)
Nasıl çıkardım hatırlamıyorum muhtemelen söktüm zar zor ..

Bdv bölümünün saçtı tırnaktı vs gibi şeyler için uygun olmadığını zannediyordum. Yaptırdığın kuaföre git bi sor en iyisi.
Tırnaklarım japonla yapıştırıldı ve çıkaramadım büyük bir dertti benim için. Konu açabilmek için illa kayınvalide görümce olmasımı lazım. Mune niye banladı anlaöadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…