10 yıl önce jel tırnak denen olayi denemistim...aslında ihtiyacım yoktu maksat değişiklikti...guzeldi yani hele de vakti olmayanlar icin birebir ama sahsen tercih etmem daha...
Protez diye geciyor da olabilir bu da...ben de pek bilgili degilim...bir jel yardimiyla şekil veriliyor o jel sertlesip baya dayanıklı birsey oluyor...tirnak uzadıkca dipler ile jel arası doku farkı oluyor tabiTırnak konusunda çok tecrübeli olduğum söylenemez.
Protez, kalıcı oje ve takma tırnak konularını araştırdım.
Ama bu jel tırnağı duymadım hiç, o nasıl birşeymiş merak ettim...
Protez diye geciyor da olabilir bu da...ben de pek bilgili degilim...bir jel yardimiyla şekil veriliyor o jel sertlesip baya dayanıklı birsey oluyor...tirnak uzadıkca dipler ile jel arası doku farkı oluyor tabi
Takma tirnak mi bu ? Acayip doğal duruyor belli bile olmuyor...Bugün yine güzel ellerle geldim ofise.
Motive oldum.
Sizce nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 2183006 Eki Görüntüle 2183007
Takma tirnak mi bu ? Acayip doğal duruyor belli bile olmuyor...
bu işlemler tırnağı yıpratmıyor mu? kıçı kırık ojeler bile yıpratıyor tırnağı.
Görüntü olarak güzel lakin 2 çocuğunuz var tavsiye etmem...
Amacim ebeveynliginize laf söylemek değil yanlis anlamayın... Cocuklarinizin yaşları hakkinda bir bilgim yok severken yada ufaksa alt değişiminde ister istemez tırnaklar cizebiliyor azda olsa can acitabiliyor... Sanırım konuyu acarak yazmadigim icin yanlış anladınız ...Bilinçli bir ebeveynim teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?