çok geç gordum mesajını ozur.. aldın mı bu arada? nasıl begendin mi? sevgiler
ablalar bu çıt çıtları topluyken topuz falan olurkende kullanabiliyor muyuz ?
Zeynoo kahkulunu cok begendim cok dogal duruyor.
Buda benim takma kahkulum kizlar.
canım çok hoş ve doğal duruyor sen nerden aldın kahkülünü?
Selamlar ben de aynı platin peruktan kakul aldıgım için size yazmak istedim. Platinperuk.net olan dogru adres. Haydar bey de sahibi. Siparişi verirken direkt olarak kakul ancak tepeligi dogal deri gibi gorunen derseniz anlayacaklardır. Ancak el dikişi olan en pahalısını onerirlerse sakın almayın. Maalesef direkt mesaj hakkım olmadıgı iicn size yazamıyorum. Bu arada kahkulleri siz sonradan kesiyorsunuz yani ben orada kestirdim ancak sizin bulundugunuz yerde kestirmeniz mantıklı olacaktır. ben de buradaki yorumları okuyarak oradan aldım ve kendime aldıgım en iyi hediyelerden birisi oldugunu dusunuyorum :) Sevgiler
Selamlar ben de aynı platin peruktan kakul aldıgım için size yazmak istedim. Platinperuk.net olan dogru adres. Haydar bey de sahibi. Siparişi verirken direkt olarak kakul ancak tepeligi dogal deri gibi gorunen derseniz anlayacaklardır. Ancak el dikişi olan en pahalısını onerirlerse sakın almayın. Maalesef direkt mesaj hakkım olmadıgı iicn size yazamıyorum. Bu arada kahkulleri siz sonradan kesiyorsunuz yani ben orada kestirdim ancak sizin bulundugunuz yerde kestirmeniz mantıklı olacaktır. ben de buradaki yorumları okuyarak oradan aldım ve kendime aldıgım en iyi hediyelerden birisi oldugunu dusunuyorum :) Sevgiler
Sevgili Jazzsu,tepelik siparişimi verdim bugün,saç ayrımı doğal deri gibi görünen ama el yapımı dediler bana.Diğeri doğal deri görünümünde değilmiş.Umarım istediğim gibidir ve sorun yaşamam,gerçi herhangi bir sorun yaşarsam veya istediğim gibi çıkmazsa geri yollayabiliyormuşum.Heyecanla bekliyorum,elime ulaşınca da yazarım.
Buda benim takma kahkulum kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?