Takintilimiyim ?

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
824
383
Arkadaşlar merhaba dışarıdan gelinc el yıkamak üst değiştirmek ne bileyim disarda yere konan bireyin sonra içeri özellikle halıya falan koymasını istememek çöplerin dibinden geçmek istememek takintimi eşime göre abartıyorum mesela dün annesi geldi ellerini yıkadı benim isteğimle oturken sakızın çıkardı elinde yuvarlağı stti ellerini yıkamak istmedi ben görmedim sandı eşime bosver görmedi diyor sonra kalktı çorabını falan çıkarttı ayağını elledi yine yikamadi o elle 15 aylik oğluma dokundu sinir oldum eşime söyledim uyardi onlara göre hiç birsey olmaz onların bu hareketleri yüzünden ben dahada bu tip şeylere takar oldum eşimde ailesi gibi düşündüğü için artık evde onu göresim bile gelmiyor tiksinme boyutuna geldim

Takıntılı değil, titizsiniz. Millet pis pasaklı olduğu için gözünüze batması çok normal

Sanki bendevsorun varmış gibi davraniliyor bana kalsa herkesin dikkatini etmesi gereken şeyler ama abartan ben oluyorum özellikle çocuk konusunda bi senin cocugunmu var herkesin nasil büyüyor oluyor

O laf edenler, pisliği 'kendi normalleri' olarak kabul ettikleri için size söyleniyorlardır.
"Vücudun ve saçın kendi yağına ihtiyacı var, o yüzden ben de, çocuğum da haftada bir yıkanıyoruz" diyenleri duydu bu kulaklar. Iyyy

Takıntı değil olması gereken şeyler.Dışardan gelince özellikle el yıkamak,duruma göre kıyafet değiştirmek,elimdeki poşet ya da çantamı yere indirdiysem eve gelince silmek bunlara ben de dikkat ediyorum.Çöp konteynırınin dibinden geçmem.Dış kapının eşiğine ayakkabısız basılıp sonra içeri basilmasindan rahatsız olurum.Bir de bebeğiniz varmış, haklısınız..

Eşimin ailesi malesef eşiği bırakın ayakkabı çıkardıkları yere basıp giriyorlar uyara uyara biraz dikkat eder oldular ama kendi evlerinde hep oyleler o yüzden ne gidesim geliyor ne de gelmelerini istiyorum çünkü onlara göre birsey olmaz nolcakmis çok saçmaymis

Ben söylediğim zaman bana da takintilisin dedi bizimkiler ama o takıntı değil,nasıl ayakkabıyla bastığımız yere ayakkabısız basıp içeri girsinler diyorum ancak herkes bildiğini devam ettiriyor.Simdi küçük çocuklarım var onlar özellikle biri çok anlamıyor basabiliyor.O yüzden o konuda çok az saldım gibi bişey oldu.:)

Bence bu dedikleriniz normal takıntılılık değil. Yapmayanlar pis

Ben terlik veriyorum ama anlamıyor yok sıcak zaten giymiuim diyo ilk zamanlar hali koltuk siliyordum her geldiklerinde

Takıntılı olduğumu öğrendim elini yıka derdim ona. Kardeş sen takıntılı değilsin onlar pis

Çocuk büyüdükçe evin içi kirlenmeye başlıyor mesela yapacak bir şey yok temizliyorum öyle aman aman temizlik manyağı falan değilim de ellerini de yıkasınlar sümüğünü ağzını ayağını elleyip

Aynen bende öyle çocuktan sonra dip köşe hep yapamıyorum ama el yıkamaya onem veriyorum sonuçta kimin nereye neresine dokunduğu belli değil o elle çocuğuma dokunmasını istemem

Bence haklısınız, olması gereken bunlar ayrıca zar zor korona atlattık her yer mikrop dolu nerden ne gelicegi belli olmaz gelen elini de yikasin canım

Aksine olması gereken bu. Dışarıdan gelince ne olursa olsun ellerini yıkarsın, üzerini değiştirirsin, yatarken pijamanı ayrı giyersin kokmuş kıyafetlerle yatılmaz. Çoraplarını sepete atarsın. Karşı taraf fazla pis olunca sana hasta muamelesi yapıyorlar. Hastalık farklı bi seviye hiç yokken elini sayısızca yıkayan zarar verenler oluyor. Ama hijyen için bunlar normal. Mikroplarla dolu bir dünyada yaşıyoruz elbette dikkat edeceğiz. Elimiz cildimize, saçımıza değdiğinde bile kimyasallarla dolu ürünlere dokunmuş oluyoruz yıkamak gerek. Pis olanı da değiştiremiyorsun zaten inan takmıyorlar :)

Evet ya evlendigimizden beri ben bunun tartışmasını nekadar yaptım bilmiyorum artık ben pes ettim onlar değişmedi ne eşim ne ailesi

Bence haklısınız, olması gereken bunlar ayrıca zar zor korona atlattık her yer mikrop dolu nerden ne gelicegi belli olmaz gelen elini de yikasin canım
Yani bir dünya bulaşıcı hastalık var ama anlatamıyorsun ki sonra aa bizi beğenmiyor oluyo yaptığımı yemedi yenirmi nasıl yaptın el yikadinmi bilmeden nasıl yiyebilirim

Evet ya evlendigimizden beri ben bunun tartışmasını nekadar yaptım bilmiyorum artık ben pes ettim onlar değişmedi ne eşim ne ailesi

Madem öyle, siz de onların evine girerken ayakkabıyla girin, "ay içerde çıkarayım ayakkabılarımı, kapı önünde zor oluyor" deyin. Halıları çer çöp çamur olunca belki anlarlar.

yani doktor daha iyi bilir ama bence siz temizliği seviyorsunuz. bende yani tutupta biri gelip iğrenç şeyler yapınca sinir olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…