Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahat bir insanimdir ama konu cocugum olunca kendimi yiyip bitiriyorum.arkadasi vursun uyuyamiyorum sinirden bisey olsun uyuyamiyorum takiyorum ağlıyorum yani uyuyamiyorum. bunu aşamiyorum.doktorada gittim bi cozum bulamadim.var mi benim gibi olan
Rahat bir insanimdir ama konu cocugum olunca kendimi yiyip bitiriyorum.arkadasi vursun uyuyamiyorum sinirden bisey olsun uyuyamiyorum takiyorum ağlıyorum yani uyuyamiyorum. bunu aşamiyorum.doktorada gittim bi cozum bulamadim.var mi benim gibi olan
Bebek bu sonuçta tabi böyle şeyler olacak düşe kalka büyüyecek arkadşıyla kavga edecek, böyle böyle büyüyecek. Sağlık sorunı olmasın yeterki canınızı böyle şeyler sıkmayın
Ben de böyleyim çocuğum konusunda ama bu kadar takıntılı olmak çocuğun da psikolojisini etkiliyor. Çocuğunu düşün sen de , onlar en çok bizim tepkilerimizden etkileniyorlar sen herşeyi büyütürsen o da büyütüyor daha problemli bir çocuk oluyor. Bunu görünce ben de takıntılarımı azalttım. Çocuklarla beraber biz de büyüyoruz