• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılar

ergull

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
6
0
16
Rize
Arkadaşlar takıntılı oldunuz neler var.
Ben mesela çok takıntılıyım ütüyü açık unuttummu.kapıyı sıkı kapadımmı.bide sevgilime karşı olan takıntım var bnm sevgilim çok kıskan.telimde hiç bir erkek arkadaşımın numarası olsun istemez.ama onun var.ama ben onun haberi olmadan bır arkadaşımın numarasını eklersemde bi süre sonra takıntı yapıyorum

Son düzenleme:
sağol kardeş:)ama yok takıntılıyım kimm boy abdesi alırken 4-5 defa kulağına küpenin ucunu ıslatarak açar

Arkadaşlar takıntılı oldunuz neler var.
Ben mesela çok takıntılıyım ütüyü açık unuttummu.kapıyı sıkı kapadımmı.bide sevgilime karşı olan takıntım var bnm sevgilim çok kıskan.telimde hiç bir erkek arkadaşımın numarası olsun istemez.ama onun var.ama ben onun haberi olmadan bır arkadaşımın numarasını eklersemde bi süre sonra takıntı yapıyorum

ben varım herseyi takarım aklıma ütü ve ocagı da takardım ama onlar yüksek sesle söylüyorum mesela ütünün fişini çektim ocagı kapattım diye sesli söylüyorum o şekilde çözdüm darısı diger takıntılarıma :)))

vallahi sizlerin takıntıları bana büüyük takıntı gibi gelmedi.ben gezmeye giderken evimi temizlemeden,mutfağı toplamadan,ütüleri yapmadan,lavaboları temizlemeden,yıkanmış bulaşıkları bile makinadan çıkarmadan,çocuğuma enaz 2şer yedek kıyafet koymadan çorap bile hava serin olursa diye kapşonlu yelek almadan,yada üşürse diye uzunkollu tşhirt ve kapşonlu sweet almadan,evden çıkarkende terliklerimi yerine düzgünce koymadan kesinlikle dışarı çıkmam.tabi birde tatile giderken düşünün beni.bu sadece gezmeye gitmekden bahsettiğim konu.ütü,elektrik düğmeleri,elektrikli fişleri kontrol etmek,buzdolabımın kapısı açık kalmasın diye bakmak,ocağı kapttımmı diye ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu takıntılar beni erken öldürürr.haksızmıyım ne çok takıntım var

Bende de geçmişe bağlı takıntı vardı . geçmişte yaptıklarımı bir türlü unutamayıp takıntı yapardım .ama artık geçti yaklaşık 2 haftadır kafam çok rahat

Back