Bebek İkinci El takım elbise

eflatun034

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
203
7
118
İstanbul
merhaba arkadaşlar 2 yaşındaki oğlum için takım elbise arıyorum birkaç saatlik giydirmek için fazla para vermek istemiyorum. Malum az giyiyorlar zaten bir akrabanın düğününde giydireceğim elinde olan varsa yardımcı olurmusunuz ?

Canım 1 yaş için denk gelirsede ben alayım sen buraya yazınca aklıma geldi bizde de nişan düğün var iyi olur bu şekilde

merhaba benim elimde ikizlerime amcalarının düğününde lcw aldığım çok şık iki çeket var istersen özelden çocukların çeketleriyle çekilmiş resmini yada burdan 1 çeketin resmini paylaşabilirim çünkü 1 çeketimiz annemde kaldı

benım elimde takım elbıse var gomlegıde dahıl oglum hıc gıymedı daha kucuk oldugu ıcın banada kuzen vermıstı oglunun kuculenlerı arasından cıktı ıstersen ucretsız gonderebılırım evde yer kaplıyor bende gıydırcegımı sanmıyorum pantolonu yelegı ceketı var ıstersen gomlegınıde gonderırım oda var tadılat yaptırıp oglunun ustune uygun hale getırebılırsın kuzen sanırım ogluna 3 yasındayken fılan gıydırdı tam hatırlamıyorum oda 1 kere gıydırmıstı

benım elimde takım elbıse var gomlegıde dahıl oglum hıc gıymedı daha kucuk oldugu ıcın banada kuzen vermıstı oglunun kuculenlerı arasından cıktı ıstersen ucretsız gonderebılırım evde yer kaplıyor bende gıydırcegımı sanmıyorum pantolonu yelegı ceketı var ıstersen gomlegınıde gonderırım oda var tadılat yaptırıp oglunun ustune uygun hale getırebılırsın kuzen sanırım ogluna 3 yasındayken fılan gıydırdı tam hatırlamıyorum oda 1 kere gıydırmıstı

rresim varsa bakabilirmiyim

merhaba benim elimde ikizlerime amcalarının düğününde lcw aldığım çok şık iki çeket var istersen özelden çocukların çeketleriyle çekilmiş resmini yada burdan 1 çeketin resmini paylaşabilirim çünkü 1 çeketimiz annemde kaldı

size hangisi uygunsa bakmak isterim

size hangisi uygunsa bakmak isterim

Gecen sene bayramligizdi bizim beyaz keten pantalon ve ceket ve takiminda lacivert cizgili gomlek ve beyaz papyon.lacivert makosenlerimiz vardi birde ayakkabi olarak.18-24 takimin ayi ayakkabimiz da 24 numara idi .mail adresinizi yazin resimlerini gondereyim

hala elinizdeyse bakabilirmiyim maile yada buraya yüklermisiniz

aekadaşlar hala takım arıyorum gerçi ozaman almıştım ama yine yakın akraba nişanı değişik trazda olabilir takım bakıyorum 3 yaş mayısta nişan

Back