Gizmooberoo Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2024 201 61 33 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #1 Selamlar, kilo vermeniz durduğunda sabit bir kiloda takıldığınızda diyet sırasında neler yaptınız? Önerilerinizi bekliyorum.
Selamlar, kilo vermeniz durduğunda sabit bir kiloda takıldığınızda diyet sırasında neler yaptınız? Önerilerinizi bekliyorum.
gelengiden Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.948 17.541 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #3 Kalori miktarını bir kaç gün arttırıp mideyi farklı şeyler tüketerek şaşırtıp sonrasında normal diyet akışına geri dönmek…
Kalori miktarını bir kaç gün arttırıp mideyi farklı şeyler tüketerek şaşırtıp sonrasında normal diyet akışına geri dönmek…
Gizmooberoo Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2024 201 61 33 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #4 gelengiden .!.: Kalori miktarını bir kaç gün arttırıp mideyi farklı şeyler tüketerek şaşırtıp sonrasında normal diyet akışına geri dönmek… Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum
gelengiden .!.: Kalori miktarını bir kaç gün arttırıp mideyi farklı şeyler tüketerek şaşırtıp sonrasında normal diyet akışına geri dönmek… Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum