• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi takılarım nasıl sizce

numunemyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
117
5
98
sözümde bu takıları beğendim kayınpederim ince diye begenmemiş ama kayınvalidem in hoşuna gitti çünkü konusulan altın dısında bu set hediye olarak.bu hafta sonu hep beraber alınacak kıyafetimi almıstım bu arada attım resmini de diğer başlığımda
kalabalık olacak söz ama kıyafete zaten 400 verdik (ayakkabı çanta haric)
ben uygun bişeyler düşünüyorum set için
sizce nasıl ?
(saatlerden kalın olanı kendim alacağım günlük olarak $Fotoğraf0845.jpg

Son düzenleme:
Ben ince setlerden hoşlandığım için beğendim ama genel kanı daha kalın set olması yönünde.
Beğendiysen aslında kayınpederinin işine gelmesi lazım:9:

Ben ince setlerden hoşlandığım için beğendim ama genel kanı daha kalın set olması yönünde.
Beğendiysen aslında kayınpederinin işine gelmesi lazım:9:
valla bana da öyle geliyor ama sevdiceğim aksini beyan etti belki aile arası öyle denilmiştir ama daha incesi için can atıyordur bilinmez (: bende böyle seviyorum atasayda da vardı benzer model oda hoştu ama 2 kat parasıydı illa pahalı isteyen oradan alır :)

Canım bu arada alyans işini naptın bakabildiniz mi
bugün evdeyim o işten aksam 8de cıkıyor yarın aksam beraber metrocityden söz kıyafetimi almaya gideceğiz o zaman orada bakacagım ekol e altinbasa vs

bugün evdeyim o işten aksam 8de cıkıyor yarın aksam beraber metrocityden söz kıyafetimi almaya gideceğiz o zaman orada bakacagım ekol e altinbasa vs

kıyafet daha kötü olmuş. yarına düzelmezse iade alacaklar güya.
çok moralim bozuldu.

kıyafet daha kötü olmuş. yarına düzelmezse iade alacaklar güya.
çok moralim bozuldu.

canını hiç sıkma herşeyde vardır bir hayır. her ihtimale karşı sana kendi söz+nişan elbisemi aldığım yeri önerebilir. oleg cassani nettende bakabilirsin. terzileride çok ii tam üstüme göre düzelttiler herkes elbiseme hayran kalmıştı.

ayrıca setinide çok begendim. söz için ince olması daha ii bence günlüktede kullanabilirsin. bir kanarda takılmayı beklemez en azından...

canını hiç sıkma herşeyde vardır bir hayır. her ihtimale karşı sana kendi söz+nişan elbisemi aldığım yeri önerebilir. oleg cassani nettende bakabilirsin. terzileride çok ii tam üstüme göre düzelttiler herkes elbiseme hayran kalmıştı.

ayrıca setinide çok begendim. söz için ince olması daha ii bence günlüktede kullanabilirsin. bir kanarda takılmayı beklemez en azından...
çok sağl canım bakıyorum suan hemen.. takılarda da aynı fikirdeyiz düğünlerde özel gunlerde rahatlıkla kullanırım nasılsa kalında olsa satınca para etmeyecek amaç hatıra,

Back