kızlar merhaba,bir kaç gündür kafama bir şeyler takılıyor annemden geleneksel olaylardan fayda yok anladım size sorayım dedim :)) şimdi bu yaz söz ve nişanım olucak ama nişan yemeği olucak 25 kişilik falan öyle abartılı bir şey değil.Bu ay işe girdim okul arası alyansımı kendim almak istiyorum ileride çocuklarıma ilk mimarlık maaşımla almıştım demek istiyorum da
ama nişanda sevgilimin ailesi ne takmalı emin olamadım sevgilim ne istersin falan diye sordu anneme sordum ne getirirlerse dio
Onlarda inatla sayı ister gibi soruolar ben 5 bilezik dedim düğünde de 5 olur 10 bilezik işte tamam dedim.O zaman dedi ki set gibi bir şey yok mu? ben de 1 nişanda 2 düğünde olmak üzere 3 beşi biyerde al neticede onlar bizim geleceğimiz olucak ev alıcaz falan dedim bir şey demedi konu öyle karıştı.(başta bunları mı konuşuosunuz demeyin çok sık soruolar artık kafamdan attım bir şeyler)sizce bu tür durumlarda nasıl takı takılır yani mütevazi bir aile için minimum ne istenir. Zenginse içinden geliosa çok yapar elbette.Ben istek oalrak ne söylesem ??