Merhaba arkadaşlar. Konuyu doğru yere mi açıyorum emin değilim ama bahsetmek istedim. Annem geçenler takı temizleme,koruma ve parlatma işi yapan ürünler almış. Kendisi için altın teizleme setini benim için de gümüş temizleme setini almış. Önce boşuna para veriyosun böyle şeylere diye kızdım anneme ama evde ki takıları temizledikten sonra hayran kaldım. Kararığı için kullanamadığım tüm takılarımı parıl pırıl yaptı valla
imitasyon ürünlerime de kullandım ben onları da parlattı hatta :) annem evde ki gümüş süs eşyalarını bile parlattı tertemiz oldular :)
Ürünün adı Serfat. nerde bulursunuz bilmiyorum annem kuyumcudan almış ama baktım internet sitesinden de satış yapıyorlar. hatta annem tanesini 25 tl ye almıştı şimdi baktım kampanya varmış 15 tl yazıyor 30 nisana kadar. Takı kullanmaya sevenler kaçırmasın derim :) Biz annemle çok memnun kaldık. alıp da memnun kalan olursa paylaşsın.
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Ürünün adı Serfat. nerde bulursunuz bilmiyorum annem kuyumcudan almış ama baktım internet sitesinden de satış yapıyorlar. hatta annem tanesini 25 tl ye almıştı şimdi baktım kampanya varmış 15 tl yazıyor 30 nisana kadar. Takı kullanmaya sevenler kaçırmasın derim :) Biz annemle çok memnun kaldık. alıp da memnun kalan olursa paylaşsın.