• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı takan yok...

canim durum yoksa zorlama kiralayabilirsiniz
simdi kimse takmiyor herkes tekrar satiyor ben hic takan gormedim
bende takmadim bi tek dugunumde taktim
yani hic dert etme mutlu olmaya bak :))

millet değil kendi düşünceleriniz önemli

siz takısız evlenmekten mutsuzluk duyacak mısınız

ayrıyetten hiçbir konunuzun sonucu yok inşallah bunun olur

Daha önceki konularımda bahsetmiştim. Benim ailemin de, nişanlımın ailesinin de durumu iyi değil..
Ve iki tarafta hiç takı takmayacak.. Ben kendimi kötü hissediyorum, insanlar ne der diye..
İlk evliliğim sonuçta.. Böyle takısız gelin olur mu?

İnsanların konuşmasına sebepmidir ailelerin takı takmaması.. Lütfen bi akıl verin.

amann boşver... milletin lafının sonu gelmez.
3 bilezik takılır az derler 10 takılır acaba sahtemi derler. diyecek olanın lafı bitmez.

bence bujiterilerde hoş inci setler oluyor alıp öyle birşey takabilirsin hem gelinlikle şık oluyor. ve bir çok gelin inci set takıp üzerine altın falan takmıyor.

amann boşver... milletin lafının sonu gelmez.
3 bilezik takılır az derler 10 takılır acaba sahtemi derler. diyecek olanın lafı bitmez.

bence bujiterilerde hoş inci setler oluyor alıp öyle birşey takabilirsin hem gelinlikle şık oluyor. ve bir çok gelin inci set takıp üzerine altın falan takmıyor.

Tesettürlü bi gelin olucam.. İnci seti takamam.. Ama nişanlıma söyledim bi saat alacak bana. Belki onu takarım

ilk önce bi düşün
seni en çok mutlu etcek olan şey gelinliğindeki takılarmıııııııı
yoksa ailenizle beraber harika geçen bir düğünmü:26:

millet değil kararı sen ver...çıragandada yapsan eleştiren eleştirir:37:

canım kıyamam yaa. ablamda da aynı sorunlar olmuştu. türk milleti olarak lafımız sözümüz hiç bitmiyor. ama gelenekler böyle olunca hepimiz için insanların sölediği önemli olup çıkıveriyor. ablama kiralık takı alınmıştı. böylelikle hem görenler mutlu oldu hemde ablam.. bence çok sorun olacaksa senin için de düşünebilirsin..

amaaaan kim düşünür elalemi. ne güzel masraf olmucak işte.keşke bana da takmasalar.satsan ayıp oluyor annen baban almış satmasan duruyor öyle köşede.ben diyorum valla takı takmayın bana diye

Amca, dayı hala vs takan bulunur canım sen dert etme. Hem edilen laf pek önemli değil, takına kusur bulmasalar başka şeye bulurlar. Yoksa kısa kalır boyları bazılarının:9:

valla cnm bizimkilerinde durumu yok ama ben biraz nişanlımı sıkıştırıyorum o konuda isterimde isterim diye ama yapmazlarsada canları saolsun ne yapayım dünyanın sonu değilya ama olması güzel olur tabi bizdede çok önemlidir takı ama durumu olmayan kişileri bulunca zor:26:

canım illa adı takı taktı densin diyosanız bu sahte bilezikler felan var ama çok benziyo gerçeğe onlardan takılabilir bence. aklıma o geldi:26:

Kendini üzmeye değmez emin ol.Takı evlenen çifte destek için takılır ama ailelerin durumu yoksa bu destekten çıkıyor sıkıntıya giriyor.
Ne senin ailen ne nişanlının ailesi bu sıkıntıyı neden yaşasın ki.
Kiralık alabilirsiniz başkası ne der diye düşünüyorsanız ama bence başkasının ne dediğinin de hiç bir önemi yok.

Elalem laf ederse de kendi edepsizliğinden eder sadece.

Bence madem durumlar iyi değil, kiralamanında bir gereği yok. Ben olsam kiralama taraftarı olmazdım,sırf o/bu takı taktılar desin diye...

Hiç sorun etme.Önemli olan sen ve eşinin mutluluğu,huzuru...Altınmış,takıymış,kim ne dermiş...Tınlama bile.

Back