• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takı seti ile ilgili bir soru sormak istiyorum???

isterseniz sözde de taksınlar, ne abartı yarabbi. altının fiyatından haberiniz var mı? düğünü bu kadar eziyet haline getirdiğimiz için erkeklerin evlilik yaşı kırka dayandı artık. Altın konusu bu kadar mevzu edilecek bir konu mu? yapmayın allah aşkına. :umursamaz:

haklısın valla. altın altın dioruz da şahsen düşünüorum şu anda oğlan evlendirsem yaşlı olsam nasıl yaparım o takıları insanın gerçekten zengin olması lazım. 22 ayar 10 gramlık bi bilezik bile ki ince bişe 550 yani. 1 tane de takılmaz tabi. daha seti var tektaşı var da var
bu düğün takıları gerçekten yıkkıncılık herkese. ama yine fazla takılması güzel yatırım açısından
kızlar yani o kadar kötü niyetliler varki insanlar demek korkudan götürmüyor gelinleri.millet takıcağı takıyı değil de hangisi pahalı bozdursam kar ederim ona bakıyor hediyedir bu kızlar

bence normal değil aşırı anormal onların adetlerini falan bilemem onları itham etmek istemem ama genelde gelin daha pahalı beğenir diye pek çoğu gidip ucuz yollu bişiler alıyo canım benim arkadaş çevremdede oldu ama benim arkadaşım takamam bunu diyerek değiştirdi.

evet gerçektende ucuz birşey almışlar 14k altın yani çok değersiz taşlı ve taşsız ürünlerde kullanılıyor 14k altın:bbo:

setlerin çoğu 14 ayardır ki zaten. kullanılabilecek gibidir yani. 22 ayar sarı sarı altınları nereye takıcak ki zaten. tabi trabzon seti hariç o gerçekten güzel

Merhaba arkadaşlar kafama takılan tuhaf bir olay var banamı tuhaf geliyor anlayamadımda sizlere sormak istedim..
Mesele şu 3.4 ay önce bir arkadaşım evlendi erkek tarafı takı setini arkadaşıma sormadan kendileri gidip almışlar benim çok tuhafıma gitti. Takı seitni takıcak olan arkadaşım onun beyenmesi gerekmiyo bunun neden yaptıklarınıda anlamış değilim arkadaşıma sordum sormadınmı niye böyle yapmışlar senin niye haberin olmadı takı seti alınırken diye sormuş arkadaşım nişanlısına o hediyedir öyle alınır demiş biz hiç böyle bişe duymadık benim yengem evleneceği zaman elinde katalokla geziyodu hiç karar verememişti hangi modeli alacağına arkadaşım şimdi takı setini takamıyo hiç tarzı olmayan bişey değiştiremiyoda ayıp olur diye öylece duruyo kutusunda sizce bu durum normalmi??

bende aynı olayı yasadım habersız gıdıp almıslar benda asla takmadım ole duruo satılmıoda para etmez bozuluca cunku

aman bence bu ne bılıyormusun aman kız gıder pahalıyı secer bız alalım mecbur alacak takacak der gıbı oldu oluyordaaaaaaaaaaa

amannnnn ınsanlar o kadar garıp kı ben anlıyamıyorum bana dugun ıcın 5 burma takılcaktı sozde 20 gram neyse tam dugun gunu geldıler yelız ya bız onları 10 garam 12 gram yapalım fazla takılmıs olsun hemde benım cocuklarda takmıs olsun demesınlermı ılk once kabul etmedım esım sayesınde kabul etmek zorunda kaldım

5 tane sankı 20 grammıs gıbı kaynanamlar taktı bırını bır kaynım dgerını bır kaynım almıs gıbı yaptılar

esımde saolsun nısanda takılan yuzugu dugunde hanı yuz gorumlulugu olur ya onu gerı taktı

saat alcaz sıparıs verdık ıstanbulda gelıo dedıler hala gelcek

dugundne 4 ay sonra 2 bılezık ıstedıler amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evlenirken nekadar sorun çıkıyor ya birsürü tatsız olaylar hep can sıkıcı oluyor sonrasındada unutulmuyor:bbo:

bizde takilari geline sectirirler.bende öyle oldu.hatta simdi kaynim nisanlandi.kayinvalidem bendeki bileziklerin toplam grmini sordu yeni gelinide ayni gram toplaminda istedigi modeli alicak.hak gecmesin diye:) arkadasinnin olayinda pahali begenmesin diye kendileri almis bence tek aciklamasi bu..

bizde abimin eşinin takı setini gelin hanım olmadan aldık... nedeni ise onlar gerek olmadığını düşünüyorlardı.. ve alışverişte almayı kabul etmemişlerdi ısrarlarımıza rağmen.. ama biz yinede gittik aldık bi bakıma jest olduu..kimsede ne alındı ne gücendii..hatta hoşlarına bile gitti istemem yan cebime hesabıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
görümceyim yha illa laf dokundurcam:kedi::kedi:

bizde abimin eşinin takı setini gelin hanım olmadan aldık... nedeni ise onlar gerek olmadığını düşünüyorlardı.. ve alışverişte almayı kabul etmemişlerdi ısrarlarımıza rağmen.. ama biz yinede gittik aldık bi bakıma jest olduu..kimsede ne alındı ne gücendii..hatta hoşlarına bile gitti istemem yan cebime hesabıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
görümceyim yha illa laf dokundurcam:kedi::kedi:

sizinki daha farklı bir olay bunlar gitmiş kafalarına göre almışlar birde beyenmeme lüksü yok çok eminler zevklerinden

bizde takilari geline sectirirler.bende öyle oldu.hatta simdi kaynim nisanlandi.kayinvalidem bendeki bileziklerin toplam grmini sordu yeni gelinide ayni gram toplaminda istedigi modeli alicak.hak gecmesin diye:) arkadasinnin olayinda pahali begenmesin diye kendileri almis bence tek aciklamasi bu..

adaletli kayınvalide işte bunlar herşeyin ucuzuna kaçmanın peşindeler ben hep öyle izlenim aldım yani

Walla bana nişanda taktılar banada sen beğen demediler ama ben şanslı olanlardanım kayınvalidem çok zevkli...

haklısın valla. altın altın dioruz da şahsen düşünüorum şu anda oğlan evlendirsem yaşlı olsam nasıl yaparım o takıları insanın gerçekten zengin olması lazım. 22 ayar 10 gramlık bi bilezik bile ki ince bişe 550 yani. 1 tane de takılmaz tabi. daha seti var tektaşı var da var
bu düğün takıları gerçekten yıkkıncılık herkese. ama yine fazla takılması güzel yatırım açısından
kızlar yani o kadar kötü niyetliler varki insanlar demek korkudan götürmüyor gelinleri.millet takıcağı takıyı değil de hangisi pahalı bozdursam kar ederim ona bakıyor hediyedir bu kızlar
yorumun güzel canım bizlerde anne baba görevlerini alacağız
hediye adı üstünde kızlar siz şanslısınız alınmış bana alınmadı bilee

Son düzenleme:
bence de düşünülmüş ve alınmış ben böyle altın mevzularının büyütülmemesi taraftarıyım hiçbirşey takılmayan gelinler var düşünüşüp alınan birşeye aa bana sormadan alındı denmesine gerek yok ilerde değiştirsin yenisini alsın . çok beğendim değiştirdim desin sonuçta altınla değiştirilecek

bende çok kızardım böyle bir şeye ama benimde başıma geldi maalesef :(
farklı şehirde olmamızdan dolayı almışlar ve istersem değiştirebileceğimi söylediler. ama nasıl değiştiebilirsin bu defa dın dın edilcek o yüzden öylece kaldı ve beğenmedim :( düğün sırasında tatsızlık çıkmasın diye susuyosun

Merhaba ben 2 ay sonra evlenecegim nasipse.Nisanlimla birkac gun sonra dugunde takmalari icin pirlanta taki seti bakmaya gidecegiz.Nisanlimin fiyat limiti 5.000tl.Bu fiyata uygun bir set bulabilir miyiz?

Merhaba ben 2 ay sonra evlenecegim nasipse.Nisanlimla birkac gun sonra dugunde takmalari icin pirlanta taki seti bakmaya gidecegiz.Nisanlimin fiyat limiti 5.000tl.Bu fiyata uygun bir set bulabilir miyiz?

taşlar küçük ebatta ve altını ince olursa bulabilirsiniz canım

Bencede bulabilirsin olmadı altın alın illa şartmı pırlanta cnm , bütcenize göre bakın derim ben :)
Okonuda bnde şanslıyım kayınvalidem zevkli :54:

Back