tabiki normal değil.
gidip kendi beğenmesi gerekirdi.
bende öyle oldu yani.
daha önceden alınmış olabilir bu takı seti.
başka bi neden olamaz gibi.
yok bu durum öyle değil hiç beyenmediysen değiştir gibi bişi söylenmemiş arkadaşım değiştirse surat edicekler beyenmedinmi birsürü şey söylicekler o kadar eminlerki zevklerinden
Merhaba arkadaşlar kafama takılan tuhaf bir olay var banamı tuhaf geliyor anlayamadımda sizlere sormak istedim..
Mesele şu 3.4 ay önce bir arkadaşım evlendi erkek tarafı takı setini arkadaşıma sormadan kendileri gidip almışlar benim çok tuhafıma gitti. Takı seitni takıcak olan arkadaşım onun beyenmesi gerekmiyo bunun neden yaptıklarınıda anlamış değilim arkadaşıma sordum sormadınmı niye böyle yapmışlar senin niye haberin olmadı takı seti alınırken diye sormuş arkadaşım nişanlısına o hediyedir öyle alınır demiş biz hiç böyle bişe duymadık benim yengem evleneceği zaman elinde katalokla geziyodu hiç karar verememişti hangi modeli alacağına arkadaşım şimdi takı setini takamıyo hiç tarzı olmayan bişey değiştiremiyoda ayıp olur diye öylece duruyo kutusunda sizce bu durum normalmi??
yok bu durum öyle değil hiç beyenmediysen değiştir gibi bişi söylenmemiş arkadaşım değiştirse surat edicekler beyenmedinmi birsürü şey söylicekler o kadar eminlerki zevklerinden
biz nişan takılarımı nişanlımla birlikte beğenerek aldık. aslında senin arkadaşınında gidip görmesi lazımdı. olan olmuş inşallah düğünde öyle olmaz.
arkadaşım normal olanı kızla beraber gidilerek kıza beğendirilerek takı setinin alınmasıdır. mesela ben nişanlıyım. nişan olacağı zaman erkek tarafıyla beraber gittik ve hepsini nişanlımla beraber beğendik. yani bnim beğenime bırakıldı herşey.alyans,tektaş, set hepsi benim istediğim modeller oldu. doğrusu budur. ama bazı aileler masraf olmasın diye yani kızın isteyeceği şey çok pahalıdır mesela ama onların alacakları daha uygun bişeydir. bu nedenle kızı görtürmüyorlar takı alışverişine.benim bir arkadaşımada benzer şey yapıldı. sözde kızı götürmüşler. kız hep pahalıları beğenmiş. tabi mecbur almışlar ama kaynana arkadan konuşuyordu nişanda göytürmiycem kızı diye. kendimiz alalım diyordu.durum budur yaniiii
Merhaba arkadaşlar kafama takılan tuhaf bir olay var banamı tuhaf geliyor anlayamadımda sizlere sormak istedim..
Mesele şu 3.4 ay önce bir arkadaşım evlendi erkek tarafı takı setini arkadaşıma sormadan kendileri gidip almışlar benim çok tuhafıma gitti. Takı seitni takıcak olan arkadaşım onun beyenmesi gerekmiyo bunun neden yaptıklarınıda anlamış değilim arkadaşıma sordum sormadınmı niye böyle yapmışlar senin niye haberin olmadı takı seti alınırken diye sormuş arkadaşım nişanlısına o hediyedir öyle alınır demiş biz hiç böyle bişe duymadık benim yengem evleneceği zaman elinde katalokla geziyodu hiç karar verememişti hangi modeli alacağına arkadaşım şimdi takı setini takamıyo hiç tarzı olmayan bişey değiştiremiyoda ayıp olur diye öylece duruyo kutusunda sizce bu durum normalmi??
arkadaşım evli takı setini düğünde taktılar nişanda dört tane bilezik taktılar dört denmez aslında ikisini geri isteyip düğünde taktılarklava:
arkadaşım evli takı setini düğünde taktılar nişanda dört tane bilezik taktılar dört denmez aslında ikisini geri isteyip düğünde taktılarklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?