- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- 23
- Konu Sahibi aabbcc1122
-
icine at diye keseyi acmak ayıp olmaz mı pekiBenim gelinlikcim güzel bii altin kesesi dikti.en iyisi öyle bişey yap içine atar tebrik edip geçerler zaten kamera var kim ne yapmış görürsünuz
böle insanlar her düğünde çıkıyor sanırım ne ayıpGelin kesesi. Gelinlikçiler yapıp veriyolar beyaz top gibi. Beyaz kurdela var üstünde işi bitince büzüyosunuz.
Yani herkes isim yazmıyo ki. Benim düğünümde canı isteyen Üstüme canı isteyen keseye attı. Ama benim tarafım hep üstüne isim yazdığı için kim ne takmış biliyorum. Eşimin Tarafından şu nazar boncuklu çeyreğe benzeyen Çengelli iğnede 25kr a satılan şeyler var ya ondan da atmışlar içine 30 liralık 0,5 gr altında
Üstünüze takılması eniyisi
Merhaba arkadaslar düğünlerde takı kurdelesi yerine ne yapılabilir bu merasim nasıl gerceklestirilebilinir?
sizler düğünlerinizde nasıl yaptınız yada gittiğiniz düğünlerde kurdeleden baska merasim oldu mu yardımcı olur musunuz cunku boynuma kurdele takmak istemiyorum
isim yazma oldu mu sorun cıktı mı en merak ettigim konu bu öncesinde ve sonrasındaBiz ufak süslü bir sandık aldık genç kızlardan birinin eline verdik. Takılar onun içine atıldı.
böle insanlar her düğünde çıkıyor sanırım ne ayıp
cok yakınlar olucak birtek. kına ailemin bulundugu sehirde olucak dugune gelemeyenlerde kınada vermek isticek hediye nasıl olucak oda bilmiyorum bu konuda bir fikriniz var mıBencede çok ayıp. bide düğünde senin tarafın olmayacak sanırım. Kimin ne taktığını düşünmene gerek kalmaz.
Keseyi ver bi kuzene arkadaşa o tutsun
cok yakınlar olucak birtek. kına ailemin bulundugu sehirde olucak dugune gelemeyenlerde kınada vermek isticek hediye nasıl olucak oda bilmiyorum bu konuda bir fikriniz var mı
isim yazma oldu mu sorun cıktı mı en merak ettigim konu bu öncesinde ve sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?