67 mi tüh yaa çok kısa olur banaama çok zarif bir modelmiş çabuk satılacaktır
o zaman nilayla net konuşun siz nilaydan takas için ürün bulamzsanz uzun elbise için ben sırada olayım
Ordamisin canimTamam canim dedim ya seninkileri sana ayirdim lacivert badi.lacivertli cicekli etekli elbiseve siyah elbise degilmiydi
Cok mu kisa olur benim boyum 1.60ve dizimin 3 parmak altina geliyo senin tam dizlerinin ortasina gelir o elbise tatlim
Elbise omuz dikislerinden etek ucuna kadar 90 cm.kumasi esnek yani giydiginde gogus kismi tam oturuyo ve asagisi dizlerine kadar salas bi model giydigin zaman kisa durmuyo yanicanım evde diz hizamın bıraz alıtında bi elbisemi ölçtüm kolaltından 75 cm falan ona bakarak ole söyledm omuzdan ölçer msin bi de kol kısmı mı farklı acaba bilemedm ki
Canim begenemedim ya kusura bakmaburada canım kalanları sonda görebilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=665397&page=83
Elbise omuz dikislerinden etek ucuna kadar 90 cm.kumasi esnek yani giydiginde gogus kismi tam oturuyo ve asagisi dizlerine kadar salas bi model giydigin zaman kisa durmuyo yani
Tamam canim yarin gozatarim sayfanayeniden ölçtüm bende canım 5 cm kısa kalıyor elbise ama takas olursa düşünrm yıne ben düğünde gıymek için sormuştm ama tatilde falan giyerm ,
sen yarın benım sayfama bi göz at beğendğn olursa takas yapablrz
Koltuk altindan etek ucuna kadar 67cm. Ben senin resimlere suan bakamiyorum yarim pcden bakarim telden bakiyorum suan
Tamam tatlim yarin bilgisayardan bakip yazicam sana tekrarcanım sayfana ekledim istedğim 4 ürünü ...resimlerini ekledim..sayfama baktığında haberleşirz
Tamam tatlim yarin bilgisayardan bakip yazicam sana tekrar
tamam canım..başka ürünler eklick misin kot ceket falan var mı elinde
burada canım kalanları sonda görebilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=665397&page=83
canım hangisi satıldı. etek boyları nedir. takas düşünüyorum
ortadaki ayrıldı canım diğerler 2 si duruyo etek boyları senin boyuna göre değişirboyun ne senin tatlım
en baştaki 40 beden ama kalıbı küçük sondaki 36 38 beden kumaşı esnek s m l her bedene oluyor
165 boy 66 kilo.
yani giydiğin zaman süper mini durmaz minide durmaz dizlerinin ortasında durur
baştaki siyah çok farklı görünüyor. Onun kuması penyemi. Ve taksa için nasıl yaparız
yok penye değil likralı siyah kumaş senin takaslarını koyduğun bi sayfa varsa gönder bakayım bende senin ürünlerine
ayrıyetten hazırladım takas sayfam yok. Yani işteyim şuan bunları hazırlamk çok iş:) fırsatın olursa bakarsın sayfama. Bendeki bedenler s. Doğumdan sonra olmayanlar. Ve belki resimlerde çok hararetli çıkmamış olabilierle ama kalıbımı basarım hepsi tertemiz ve sorunsuz:9