takas yapılır..satılırr bayanlarr bekliyorumm

67 mi tüh yaa çok kısa olur bana :KK5: ama çok zarif bir modelmiş çabuk satılacaktır :KK16:
o zaman nilayla net konuşun siz nilaydan takas için ürün bulamzsanz uzun elbise için ben sırada olayım :KK34:

Cok mu kisa olur benim boyum 1.60ve dizimin 3 parmak altina geliyo senin tam dizlerinin ortasina gelir o elbise tatlim

Cok mu kisa olur benim boyum 1.60ve dizimin 3 parmak altina geliyo senin tam dizlerinin ortasina gelir o elbise tatlim

canım evde diz hizamın bıraz altındaki elbislerimi ölçtüm kolaltından 74- 75 cmona bakarak ole söyledm belki boyumu yanlış biliyrmdur uzun zamandr ölçmedim kıyafetlere göre yazdm canım

Son düzenleme:
canım evde diz hizamın bıraz alıtında bi elbisemi ölçtüm kolaltından 75 cm falan ona bakarak ole söyledm omuzdan ölçer msin bi de kol kısmı mı farklı acaba bilemedm ki
Elbise omuz dikislerinden etek ucuna kadar 90 cm.kumasi esnek yani giydiginde gogus kismi tam oturuyo ve asagisi dizlerine kadar salas bi model giydigin zaman kisa durmuyo yani

Elbise omuz dikislerinden etek ucuna kadar 90 cm.kumasi esnek yani giydiginde gogus kismi tam oturuyo ve asagisi dizlerine kadar salas bi model giydigin zaman kisa durmuyo yani

yeniden ölçtüm bende canım 5 cm kısa kalıyor elbise ama takas olursa düşünrm yıne ben düğünde gıymek için sormuştm ama tatilde falan giyerm ,
sen yarın benım sayfama bi göz at beğendğn olursa takas yapablrz

yeniden ölçtüm bende canım 5 cm kısa kalıyor elbise ama takas olursa düşünrm yıne ben düğünde gıymek için sormuştm ama tatilde falan giyerm ,
sen yarın benım sayfama bi göz at beğendğn olursa takas yapablrz
Tamam canim yarin gozatarim sayfana

canım hangisi satıldı. etek boyları nedir. takas düşünüyorum

ortadaki ayrıldı canım diğerler 2 si duruyo etek boyları senin boyuna göre değişir :KK34:boyun ne senin tatlım
en baştaki 40 beden ama kalıbı küçük sondaki 36 38 beden kumaşı esnek s m l her bedene oluyor

Son düzenleme:
ortadaki ayrıldı canım diğerler 2 si duruyo etek boyları senin boyuna göre değişir :KK34:boyun ne senin tatlım
en baştaki 40 beden ama kalıbı küçük sondaki 36 38 beden kumaşı esnek s m l her bedene oluyor

165 boy 66 kilo.

yok penye değil likralı siyah kumaş senin takaslarını koyduğun bi sayfa varsa gönder bakayım bende senin ürünlerine

ayrıyetten hazırladım takas sayfam yok. Yani işteyim şuan bunları hazırlamk çok iş:) fırsatın olursa bakarsın sayfama. Bendeki bedenler s. Doğumdan sonra olmayanlar. Ve belki resimlerde çok hararetli çıkmamış olabilierle ama kalıbımı basarım hepsi tertemiz ve sorunsuz:9

ayrıyetten hazırladım takas sayfam yok. Yani işteyim şuan bunları hazırlamk çok iş:) fırsatın olursa bakarsın sayfama. Bendeki bedenler s. Doğumdan sonra olmayanlar. Ve belki resimlerde çok hararetli çıkmamış olabilierle ama kalıbımı basarım hepsi tertemiz ve sorunsuz:9

anladım sen bana o sayfanın linkini gönder o zaman:KK34:

X