takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

Buarsda bugun nikeda sneakers denedim.resimkeri paylsicam .inanin benim ssttigim bunun cok brnzeri onun kadar rshat rahat.maljmi ovmek icin soylemiorum sma dudunun bu sneakersi.

Birde bundn sonrs silrle gordugum denedigim seyleri paylsmak istiyotim.mesrla kozmetik yada kiyafet fikurlerimi.bana bunlsri nereye acmak lazim.yardim edersenuz seviniim.

Kizlr bu gercek deri utunumude satmayi dudunuuotum.ssdece birkac giili.kuzu derii astin msrka .sifiri 400unustundedir.uygun fiyst verirseniz anlasiriz.
1.sayfdaki ilk mesajdaki uzun kahverengi deri kaban.trenchcoat modeldir.

Bu gecenin ozel urunu.cok az giyilmis gercek kaz tuyu polamino marka 122beden 7 8 yas uyumlu.kiz cocuk kaban.sifiina cand a magazasindan bakabilirsiniz.ben gecen yil 100 civarinda almistim.sadece 40tl.kacirmayin.

Canim senin esyalari hazirliyorum.getircem bayramda.emzirme yastigi koydum.deri ceketi getircem denersin diye.sari gomlegi getircem.baska ne vardi gelmisken getireyim.birkacda hirka getircem.sende kotu getirmeyi unutma.
Kahve kisa deri ceketse onu denemistim dar oluyor teyzosum ya hic yuk etme kendine ,gomlek ve yastik tamamdr bi de resimdeki ayakkabiyi getirrsen bi denerim olursa ben alirim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…