- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
-
- #1.241
Taba renk mont s bedendi satildimi bakmam lazim.oxfordlar ada bakicaz .38numaraydi.sana uyuyorsa evi talan edip bulucam.emin olamadim sattimmi satmadimmi.bedenler uyuyormu?Bir kaç kez gitmiş mesaj sanırım kusura bakma lafa şişirmiş gibi oldum .evet kısa deri mont taba renk olan bedeni kaç ve taba renk ayakkabıda kaç numara bağcıklı oksford tipi .o kadar çok ki sayfan kaçıncı sayfalardaydı unuttum bulursam alıntıların. Hatırlarsan yaz
Mont tutmadı ben L giyiyorum çok üzüldüm .deri mont arayışındayım çünkü.ayaklarda 37 ama kalıp daarsa 38 olabiliyor.ne kadar ayakkabıTaba renk mont s bedendi satildimi bakmam lazim.oxfordlar ada bakicaz .38numaraydi.sana uyuyorsa evi talan edip bulucam.emin olamadim sattimmi satmadimmi.bedenler uyuyormu?
Satildi cuzdan canim cok oldu.Bu cüzdanda takas olur mu
Canim satilmadiysa 15olur.bakicam sabahsenin ivin kalip dar olur bu sana.Mont tutmadı ben L giyiyorum çok üzüldüm .deri mont arayışındayım çünkü.ayaklarda 37 ama kalıp daarsa 38 olabiliyor.ne kadar ayakkabı
Nike ayakkabı eklicektiniz bugun mu ekliceksiniz ?? :)Bu gece cok ekleme yapicam.mevsimlik trikolarda olucak.ne buldum ekliycem takipte kalin kizlar.sevgiler.
Canim nike i bir srkadas elden aldi.pumaya bakarmisin ssyfamda var.yeni lerde eklemistim.Nike ayakkabı eklicektiniz bugun mu ekliceksiniz ?? :)
Canim nike i bir srkadas elden aldi.pumaya bakarmisin ssyfamda var.yeni lerde eklemistim.
Gule gule giy tstlim herzaman beklerim topiklerime.sevgiler.Tesekkurler ben disaridan aldim :)
Canim elimde 1. 5. 6. Var .bluzun heryerini olceriz.ben bunu 53kiloyken giyiordum.fiyat sen soyleSatılmadılarsa fiyatları nedir?
Parlak bluz bedeni bence 36 demişsiniz ama gerçek bedeni nedir? Fiyatı satılmadıysa ?
Canim sadece elbise ve eldiven duruyor.fiyat ikisi 15olsun.mukemmel bir elbisedir.eldivenide birkez kullandim.eğer duruyorlarsa fiyatlarını öğrenebilir miyim
Yastik duruyor minnosum.hayirdir kizzzzzzx....buyuk teyze mi olcem bennnnnn??????Hayırlı satışların olsun canim satışa ürünleri hazırlıyorsun sanırım kolay gelsin buradan yazayım dedim bizim fistigin inekli yastığı vardi ya satista ,
o satilmadiysa ben talibim :)
Canim bulursam kazagida koycam paketine oda hefiyem olsun bitanem.....eğer duruyorlarsa fiyatlarını öğrenebilir miyim
Senin ust bedenin kac tstlim.olup olmayacagini anlarim ben.Canim elimde 1. 5. 6. Var .bluzun heryerini olceriz.ben bunu 53kiloyken giyiordum.fiyat sen soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?