- Konu Sahibi topmodelgirl
-
hepsinin duruşu ve tarzı çok hoştur
beğendiğiniz ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgileri de yazacağım, siteye telefondan bakabiliyorum cevaplarda gecikme olursa şimdiden kusura bakmayın bayanlar, buyrun alışverişe
Eki Görüntüle 953554 Eki Görüntüle 953555 Eki Görüntüle 953556 Eki Görüntüle 953557 Eki Görüntüle 953558
Eki Görüntüle 953553
10tl son fiyattir aldigimin tam 10da biri
kabanların bedenleri ve özellikleri vede fiyatları nelerdir?2.beyaz olan gerçek kürk gibi duruyor 4.de gerçek deri gibi baymı bayanmı onu çözemedim ama[/QUOTE
kurk gercek asrinmarka tavsan kurku...siyah zara marka hakikideri muhtesembirmont.renk siyah.36 38 beden uyumlu.bayan montu.
10tl.mango marka .kurutemizleme istemez at makinaya yika asla eskimez deforme olmaz dun alinmis gibidir.Eki Görüntüle 957899 Eki Görüntüle 957900 Eki Görüntüle 957901
cok kaliteli siyah kot kumastan kendinden gold simli muhtesem ceket.elastik ama 34 ve 36 bir bayana daha cok yakisik.
leopar olan 36 38 bedene olur 2kere giyildi kaliteli pelus vintage serisi bir mont.sicacik yepyeni 100e almistim 15tl.kabanların bedenleri ve özellikleri vede fiyatları nelerdir?2.beyaz olan gerçek kürk gibi duruyor 4.de gerçek deri gibi baymı bayanmı onu çözemedim ama
leopar olan 36 38 bedene olur 2kere giyildi kaliteli pelus vintage serisi bir mont.sicacik yepyeni 100e almistim 15tl.
Gri kurklu olan 38..ince 40ada olur. Iyibirmarka yakinlasinca okunan birresim eklicem.140aalmistim 15tl.2kere giydim sadece.
Eki Görüntüle 957899 Eki Görüntüle 957900 Eki Görüntüle 957901
cok kaliteli siyah kot kumastan kendinden gold simli muhtesem ceket.elastik ama 34 ve 36 bir bayana daha cok yakisik.
Kurku soyle fiyatlandiracam aynisina bakicam asrinda.ofiyata gore fiyat soyleyecegim garanti belgesiyle yollayacagim alan arkadasa.canım benim sepete bu simli ceketi, leoparlı montu ve gri- kenarları kürklü kabanı da eklermisin
bu arada,beyaz kürkü kabanın fiyatı nedir?
Asrin marka gercek deri. 330a gecen kis aldim 5kere giydim. 60tl.tamda siyah derinin yanındaki vizon rengi uzun iri dügmeli kabanı merka ettim derimi? kaç beden kaç tl?
Kurku soyle fiyatlandiracam aynisina bakicam asrinda.ofiyata gore fiyat soyleyecegim garanti belgesiyle yollayacagim alan arkadasa.
Tamamdr attim sepetebenim sepete yaka kolyeyi de at canım,ilk defa birinden toplu alışveriş yapacağım,mutluyum
krem kürklü yelek
gri kürklü kaban
leopar kaban
gold simli ceket
yaka kolye
bunlar benim sepetimde
Tamamdr attim sepeteBen de daha cok urun var nilcim beǧen beǧen al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?