takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

posta kutun dolu canım.........................................

Canim siyahelbise tam sariyor.vucudunun sekli neyse onu aliyor.on arka yirtmac.kalinaskili.onu v yaka hafif dekolte.arkasi cok acik degil.giysem benim fizigime oturacak .onemli olan sende nasil duracagi.

Canim siyahelbise tam sariyor.vucudunun sekli neyse onu aliyor.on arka yirtmac.kalinaskili.onu v yaka hafif dekolte.arkasi cok acik degil.giysem benim fizigime oturacak .onemli olan sende nasil duracagi.

sen giy bi ben 36-38 arası giyiyorum şuan 52 kiloyum boyum 165-66 civarı..bi giyermisin zahmet olmazsa ona göre alıcam çünkü

sen giy bi ben 36-38 arası giyiyorum şuan 52 kiloyum boyum 165-66 civarı..bi giyermisin zahmet olmazsa ona göre alıcam çünkü

Benim heryerim fiskirir simdi.korse bulup giymem lazim.ben nasil gireyim daracik elbiseye.sana super olur.inceciksin.grnckizlara gore bu elbise.heryerim cikar giymemmmmmm :)

canım sen bi giy duruşunu anlayamadım çünkü modelini falan..önünü arkasını..hadi bekliyorum

Sali gonderirim hayatim.odemeligonderebiliyorumhala.ozelden tekrar bilgileri yollarmisin.giyatinakacdemisimmontun.

canım bilgikeri atacağım özelden sana yanında bunu da istiyorum bilgine http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1076928&d=1397844885

canımcım tiffany mont sana olmazsa şimdiden talibim bilgin olsun ben alabilirim sana olmazsa

olur da olmaz ise haber veririm ama muhtemelen olur,hatunun neredeyse tüm kabanlarını ben aldım s beden ve oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…