takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

etikette yazdigi uzere 39a aldim.25e saticam.hic giyilmedi.biskuvi rengi.cok tatli.1.resimdeki gercek rengidir.ikinci resimde pembemsi cikmis flastan sanirim.36 38 beden uygun.

birikikez giydim.tertemizdir.25tl.teri uzerinizde birakmayan serinklima etkili ust.spor iccin ve tenis icin mukemmel.uzerinizde yok gibi ferah hissettirir.36.38 uyumlu orjinal urun.yenisi 130un ustundedir sanirim.tam bilemedim.

Ekru renkli.marka beden bilgileri resimde cektim.sol cup ta ruj lekesi var sadece oyuzden 25e saticam.birkere giydim.dar geliyor.jartiyer corabiylada uyumlu alttan.osekilde kullanabilirsiniz.

38numara .fakat benim ayakklatrim cokince icibi doldurmadi.daha genis bir ayaj icin rahat otesi birayakkabi.gizlitopuk.birkac ay once trendyoldan alsdim.25tlye saticam.3kere giydim .

Topuklu platform bootie.kahverengi deichmann marka az giyildi fakat arka ustkisimdatek yerde soyulmasi var oyuzden 10tl.

Alirken naz elmas botu demislerdi.giyildi bazi yerlerde lekeleri var bilmiyorum neden ama kotun altinda gorunmez.lekelerden ve giyildiginden dolsyi 7tl.

enaltsiradaki bebekbakimkitabini 36tlye almisim.ahmet umitin kitabi bu yilin guncel kitabi.digerleride her bayana uygun zevkli kitaplardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…