- Konu Sahibi topmodelgirl
-
Canimbu parfumvar birtek bu kaldi.seninsepete shakira kemeride ekledim bugece kesinlestirelim yarin yollayim cankmcim.Eki Görüntüle 1049738
parfumjnadi riviera goddess
canış bu parfümü biliyorum ama kokusu benlik deil
Ok.ozaman yarin ayakkabiyla shakirakemeri yolluyorumsana ikisi 9tl.okmi?
tamam canım bugün ekliycegin yeni şeyler olursa ben takipteyim gerçi evii boşalttın ama
montlarmi en çok yer kaplayanlar kalmisCanim pekkalmadi artik birikitane kiz cocuk kiyafeti kaldi.dolaplar baya bosaldi.montlarla elbiselerde gitse super olacak.:)
Eki Görüntüle 978833 Eki Görüntüle 978834 Eki Görüntüle 978835
jarse elastik kumas mor harika bir elbisedir.kurtaricidir.vucudu guzelgosterir.36..ve38e olur.50tl. Karnikucuk bir hamilede giyebikir.ben hsmileyken bununla dugune gitmistim cunku onu aciliyorgiyince.gobekli hanimlarda gobegi orter.36 bedenkende giyfdim.38bedenkende hamileligimin ilk aylarindada.3kere giyildi.yeniden fsrksiz.200e aldim 50yesatiuorum.astarli.
Eki Görüntüle 978914
bu 4 kirlent kosetakimiyla geldi.hic kullanmadim.koyukahveye kaplatip kuklandim.isteyen olursa o dort aci kahve kirlentide yollarim.istryrn boyle alsin.hic kullanilmadi.siyah 4 adet.
Dorttanesi icinindolgusuyla beraber 20tl. Diger 4 kikifida hediye edebilirim.
Eki Görüntüle 978928 Eki Görüntüle 978929
el boyamasi.cerceve .bos olarakta asabilirrsiniz duvarda cok hos duruyor bos cerceveler.istrrseniz resimle asin.
en buyuk 18
birkucugu.15
elaynasi seklindeki 15
en kucuk olan 12tldir
hepsi 50tlye olur takimi bozulmasin ...
Eki Görüntüle 978966 Eki Görüntüle 978967
ikili mumluk seti mumlariyla .mumlar kokulu tealight mum.10tl ikisi beraber
Tek uzun buyukvazo icin gul.sapinin alt kismindasoyulmavar sadece oyuzden 3tl.Eki Görüntüle 978997
Tanesi 2tl.maviaskili 1tl.
canım bunlardan esnek olanlar var mı
3numara haric hepsi guncellllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?