- Konu Sahibi topmodelgirl
-
Yarin bu urunlerin detaylarini ve yeni 30 kadar utunu giricem...yelek icin25diyorum 36 ve 38 bedene olur
-canım Olctum.omuz yakaya.16.5 cm boy 62cm.kollar 61cm civari demişsin ama ceket bana büyük benim kol uzunluğu 57-58cm geliyo omuzlardan bolluk yapar.onu çıkaralım o yüzden(ceket hariç)
-kemer lastikli sanırım ben onun lastikli olduğunu şimdi farkettim lastikliyse onuda eklemeyelim
Eklenenler...
-elindeki tek gül ne renk? kırmızıysa onu ekleyelim canım
-mango çanta
-transparan yelek
-kına tepsisi
-kırmızı ve yeşil eldivenler
bunlar ne kadar kemer ve ceketi çıkardım(bu arada hangi ildesin kargomu bekletelim şuanda başka şeylerde beğenrsem ekleyeceğim canım)
Canta 5 yelek3 tepsi 2olsun eldivenler 3 ...13 gulkirmizi obendenhediye.eldivenlerde benden olsun hepsiduzhesap10tl.olsun.bekletiyorum ksrgonu seker...
Canta 5 yelek3 tepsi 2olsun eldivenler 3 ...13 gulkirmizi obendenhediye.eldivenlerde benden olsun hepsiduzhesap10tl.olsun.bekletiyorum ksrgonu seker...
canım istediğim ürünleri p.tesi gönder başka ekliceğim bişi yok..kına tepsisi kırılmaz dimi yalnız onda şüpheliyim çok bide mango çanta sapı uzatılabiliyo mu
Kirilabilirhaklisin.sapuzamiyo kisacikbirsap.ben sapini icerisolup cuzdangibi kullandim.cok kucukbircanta.biliyorsun
canım kına tepsisini bu patlayan şeffaf şeyler varya ona sarsan kırılmaz aslında.
Evdehicyoktatlim onlardan napsak
Evdehicyoktatlim onlardan napsak
canım kına tepsisini güzel paketleebilirsen kırılmıcak şekilde yarın gönderelim kargoyu
Eki Görüntüle 966766 Eki Görüntüle 966767 Eki Görüntüle 966768
canim begenirsen ozelden fiyat sdres konusalim.ayirdim sana.
hepsinin duruşu ve tarzı çok hoştur
beğendiğiniz ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgileri de yazacağım, siteye telefondan bakabiliyorum cevaplarda gecikme olursa şimdiden kusura bakmayın bayanlar, buyrun alışverişe
Eki Görüntüle 953554 Eki Görüntüle 953555 Eki Görüntüle 953556 Eki Görüntüle 953557 Eki Görüntüle 953558
Eki Görüntüle 953553
Leopar satildi
kurk satisa henuz cikaramadim
kurk yelek 45ten 30aindi
Mango parlement rengi kadife ceket kurdele detayli.4tl3.resim hakikideri zara mont.25tl
yakasi kurkyelek satildi
uzunhakikideri asrimnmarka 55tlyeindi
Kurk msngo yelek 45ten30a indi...30t
gapsarimont.abd den aldim orjinal 15tl
Kurk msngo yelek 45ten30a indi...30t
gapsarimont.abd den aldim orjinal 15tl
yelek mangonun sadece bır kez gıydım 45tl
Eki Görüntüle 960483 Eki Görüntüle 960484 Eki Görüntüle 960485
bu canta fransadan.bizim boyner gibi bir magazadan almistim.3.resmi buyutun.beyaz boya var silinse cikar kedin.isterseniz ugrasirim.oldukca buyuk bir cantadir.rengindehic solma yok.1kez kullandim.bu yaz yine moda olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?