- Konu Sahibi topmodelgirl
-
Kargom geldi canım ama çok içime sinmedi almak isteyen olursa bana yönlendirir misin
jarse stretch elbise cok zayiflar icin.36bedene olur.eskitemezsin sahane bir kumas.cok giydim bunu 5tl etegi kisa ilgilenenicin olcerim
Mavi.ust gecenyazsezonu batik.20tl. Medium.azgiyildi.4kez
mavi beyaz penye gezerdenaldim 1tl giyilmedi ama yikandi
Bedeni
42 yaziyor.ama ben bunu 53kiloyken giyiyordum.belim.61cmken.kalcamda 93falandi.alicaksan iyice olcerim.heryerini olceriz.tek problemi fermuari giydikten sonra acikiyordu.teriyle halledelilirsen all.100e almistim.kusurundan dolayi 10tl.ye vericem.3keregiyildi.ustu korse gibi model.etegi kalemetekgibim.elbisebu butun yekpare.
Bedeni
42 yaziyor.ama ben bunu 53kiloyken giyiyordum.belim.61cmken.kalcamda 93falandi.alicaksan iyice olcerim.heryerini olceriz.tek problemi fermuari giydikten sonra acikiyordu.teriyle halledelilirsen all.100e almistim.kusurundan dolayi 10tl.ye vericem.3keregiyildi.ustu korse gibi model.etegi kalemetekgibim.elbisebu butun yekpare.
Ah canim eskiden zayiftim.keske zayif olsam satarmiyim bunlari...satilcak seylermi ama bende kalinbir38imsimdi 40gibiyim.buelbisesadece36beden.msnkenfizikbirineolurBen 42 bedenin olurmu siz zayifsuniz bel 63 çok zayif
Batik ust sana olabilir.ustune oturur bende dokumlu oldu.ikitane var birini sstiyorum 50serealdim yirmi sstiyorum.omzu dekolte cok havali.sarisivarbende.dokumdokumcunku m almisim s almaliydim.Ben 42' yim bide fiyati
canım ürünlerimi bugün teslim aldım,ödemeyi yaptım görevliye..
bedenleri vs tam oldu,tşk ederim
Nilcim cok sevindim.onlarsana tam olduysa.bendekiherseysana olur.hepsihemenhemrnayni beden bugun koydugum seylerede bir bak.
Kinasetisatildi....pullusuduruyor kadin erkek rrkekeldivenlerdeduruyorLeopar kaban satildi
bej yakakurklu yelek satildi
pullu yelek satildi
mng bejcuzdancanta sstildi
kahvekemer satildi
kahvecuzdsnlicantaivin iletisimveririm
kotcantaicin iletisim verebilirim
bakabilirmiyimresmine
tatlım 7 tl lik beyaz ceketi de ekle sepetime.
Link ativer tatlisi hangisi o
Kinasetisatildi....pullusuduruyor kadin erkek rrkekeldivenlerdeduruyor
7tl ye indirdimceketi...ise...toplantiya nisana nikaha giy.cok kullanisli asil
Her yeri kurk olan yelek mi yakasi kurk olan yelek mi? Leoparli ceket ayirtildi her yeri kurk olan yelek icin 45 tl diyorum cok pahaliya almistm mangodan iki yada uc kez giydim yepyeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?