Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanıştığınız adamın maaşını buradan mı araştırıyorsunuz yoksa?TAİ de 10 yıllık kalite kontrol uzmanı maaşı ne kadardır ki ?
Tanıştığınız adamın maaşını buradan mı araştırıyorsunuz yoksa?
10.000 den aşağı duşmez ek odemelerle...
Tai ülkemizin nasa'sı arkadaşlar. Uzay kurumu.
Tam olarak öyle değil aslında beni oraya aldırmasını istiyorum birinin maaşıda merak ettim
Yahu gönlümden geçen bu kadar yazılır ancak. Tai gibi kurumlar bu ülkenin elit kurumları. Birinin beni işe aldırmasını istiyorum ne demek? Hangi distopik/ütopik hayal dünyası bu? Hayat bu kadar pembe mi gerçekten? Kızkaçıran, torpil, maytap yapılmıyor orada.aldıracak kişi yüksek yerlerden galiba?
Maaşı o söylemedi mi size
TAİ ye çalışmaya girecek bir insanın maasi forumda soruşturması da ne bileyim...![]()
Yahu gönlümden geçen bu kadar yazılır ancak. Tai gibi kurumlar bu ülkenin elit kurumları. Birinin beni işe aldırmasını istiyorum ne demek? Hangi distopik/ütopik hayal dünyası bu? Hayat bu kadar pembe mü gerçekten? Kızkaçıran, torpil, maytap yapılmıyor orada.
Ben staj yapıyorum o firmaya gelen bütün TAİ çalışanları baya havalı falan başka yerdenaldıracak kişi yüksek yerlerden galiba?
Maaşı o söylemedi mi size
TAİ'de çalışacak bir insanın maaşı forumda soruşturması da ne bileyim...
Konuda geçen 10 yıllık çalışan kim oluyor peki :)
herhalde ben de boş bir insan değilim taicilerin içinde olduğuma göre kapıdan geçiyordum aa beni alın demedimYahu gönlümden geçen bu kadar yazılır ancak. Tai gibi kurumlar bu ülkenin elit kurumları. Birinin beni işe aldırmasını istiyorum ne demek? Hangi distopik/ütopik hayal dünyası bu? Hayat bu kadar pembe mi gerçekten? Kızkaçıran, torpil, maytap yapılmıyor orada.
Tai masajı yazacaktı, otomatik düzeltme kurbanı oldu zaar diyerekten konuya girmiştim ben de.tai ne ayol?
Kız Benide aldırTam olarak öyle değil aslında beni oraya aldırmasını istiyorum birinin maaşıda merak ettim
İsterseniz bi tai diye yazın araştırın.Yine Hallem ve hayalleri :)
Geçenlerde fenomen birine takmıştın şimdi astronota aşık oldun sanırım :)
Az önceki yorumlarda ülkemizin Nasası demişler Nasa’da kimler çalışıyor acaba?İsterseniz bi tai diye yazın araştırın.