TAİ maaşlarını biliyor musunuz ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
TAİ de 10 yıllık kalite kontrol uzmanı maaşı ne kadardır ki ?

Sağlam maaş alıyordur.. En düşük 7.000 tl fln dir herhalde :)

TAİ de 10 yıllık kalite kontrol uzmanı maaşı ne kadardır ki ?
Tanıştığınız adamın maaşını buradan mı araştırıyorsunuz yoksa? 😁😁😁

10.000 den aşağı duşmez ek odemelerle...

Tai ülkemizin nasa'sı arkadaşlar. Uzay kurumu.

Tanıştığınız adamın maaşını buradan mı araştırıyorsunuz yoksa? 😁😁😁

10.000 den aşağı duşmez ek odemelerle...

Tai ülkemizin nasa'sı arkadaşlar. Uzay kurumu.

Tam olarak öyle değil aslında beni oraya aldırmasını istiyorum birinin maaşıda merak ettim

Tam olarak öyle değil aslında beni oraya aldırmasını istiyorum birinin maaşıda merak ettim

aldıracak kişi yüksek yerlerden galiba?
Maaşı o söylemedi mi size :KK70:
TAİ'de çalışacak bir insanın maaşı forumda soruşturması da ne bileyim... :işsiz:

Konuda geçen 10 yıllık çalışan kim oluyor peki :)

TAİ ye çalışmaya girecek bir insanın maasi forumda soruşturması da ne bileyim... :confused:
Yahu gönlümden geçen bu kadar yazılır ancak. Tai gibi kurumlar bu ülkenin elit kurumları. Birinin beni işe aldırmasını istiyorum ne demek? Hangi distopik/ütopik hayal dünyası bu? Hayat bu kadar pembe mi gerçekten? Kızkaçıran, torpil, maytap yapılmıyor orada.

Yahu gönlümden geçen bu kadar yazılır ancak. Tai gibi kurumlar bu ülkenin elit kurumları. Birinin beni işe aldırmasını istiyorum ne demek? Hangi distopik/ütopik hayal dünyası bu? Hayat bu kadar pembe mü gerçekten? Kızkaçıran, torpil, maytap yapılmıyor orada.

kızkaçıran diyince aklımda farklı şeyler canlandı dur :KK70:

TAİ'de çalışacak bir insanın maaşı forumda soruşturması da ne bileyim... :işsiz:

Konuda geçen 10 yıllık çalışan kim oluyor peki :)
Ben staj yapıyorum o firmaya gelen bütün TAİ çalışanları baya havalı falan başka yerden
Yahu gönlümden geçen bu kadar yazılır ancak. Tai gibi kurumlar bu ülkenin elit kurumları. Birinin beni işe aldırmasını istiyorum ne demek? Hangi distopik/ütopik hayal dünyası bu? Hayat bu kadar pembe mi gerçekten? Kızkaçıran, torpil, maytap yapılmıyor orada.
herhalde ben de boş bir insan değilim taicilerin içinde olduğuma göre kapıdan geçiyordum aa beni alın demedim

Yakın bir arkadaşım 8 yıldır orda , 12bin dedi , bu konu için sordum whatsapttan.İnşallah doğru demiştir :olamaz::olamaz:

İsterseniz bi tai diye yazın araştırın.
Az önceki yorumlarda ülkemizin Nasası demişler Nasa’da kimler çalışıyor acaba?
Hayalleri için konu açıp başka da bir şey yapmayan biri için sizinle tartışmayacağım.

Back
X