İnanın ben o kadar bezmiştimki herşeyi seve seve yaptım.çünkü o kadar hızlı çoğaldılarki bacaklarımı görseniz berbat haldeydiGardorap içleri nasıl olacak o kadar kıyafet varki aklım şaşıyor nasıl basedecegim bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanın ben o kadar bezmiştimki herşeyi seve seve yaptım.çünkü o kadar hızlı çoğaldılarki bacaklarımı görseniz berbat haldeydiGardorap içleri nasıl olacak o kadar kıyafet varki aklım şaşıyor nasıl basedecegim bilmiyorum
Korkmayın çaresi var bakmayın internettekilere.daha yeni başladıysa daha kolay kurtulursunuz.ben yeni doğum yapmıştım ondan dolayı geç farkettik.hiç gördünüz mü peki böcekleriAynı kabusu yaşıyorum sanki hiç uyanmayacak gibiyim,
Bir yatak attım ,tüm yorganları attim,bir sürü fazla olan herşey kalktı dahada devam ediyorjm ,evdeki ahşap tablolsr vb o kadar çok zararim varki ve bir köşe koltuk biraz eskiydi o ve yavruları vardı olduğu gibj attım ,oturma odsmda oturacak iki çekyat kaldı orada yatıyorum korkudsn yatak odasjnda yatmıyorum mahvoldum.Şöyle söylüyim genelde yatak kenarında yıva yapıyorlar onu değiştirme imkanınız varsa atın kaln herşeyi eşiniz ilaçlasın belki faydası olur
Heryer eşiniz ilaçlasın duvarlar dahil belki giderlerBir yatak attım ,tüm yorganları attim,bir sürü fazla olan herşey kalktı dahada devam ediyorjm ,evdeki ahşap tablolsr vb o kadar çok zararim varki ve bir köşe koltuk biraz eskiydi o ve yavruları vardı olduğu gibj attım ,oturma odsmda oturacak iki çekyat kaldı orada yatıyorum korkudsn yatak odasjnda yatmıyorum mahvoldum.
Benim alerjim vardı isirilmayj alerji zannettim 2_3 gün , bebektede başlayınca şüphelendim bir gece tuvalete kalkınca üzerimde görünce yatağa koşup incelememle şoka girdim ,içi doluydu bskamadkm olduğu gibi yargan set anında toplayıp attik ,tahminen 1 haftalık sürede farkettim ,2 hafta başladım ilaç temizlik şimdi geceleri 1_2 tane çıkıyor sadece onuda yok ediyoruz ama bunlar bitmez sürekli yumurtluyormuslar ilaca devamKorkmayın çaresi var bakmayın internettekilere.daha yeni başladıysa daha kolay kurtulursunuz.ben yeni doğum yapmıştım ondan dolayı geç farkettik.hiç gördünüz mü peki böcekleri
şöyle söyliyim bizim yaptığımız gibi fısfıs gibi değil,püskürtmeli şekilde sis gibi oldu ev o şekilde ilaçlama yapıldı.sizde öğle deneyinHeryer eşiniz ilaçlasın duvarlar dahil belki giderler
Aynen bende aleji sanmıştım,ama emin olun görünmeyen bi sürü vardır.tek tük olduklarında farketmezdiniz.yayıldıklarında görünüyorlar.siyah lekeli olan yerler varsa oraları yuvalarıBenim alerjim vardı isirilmayj alerji zannettim 2_3 gün , bebektede başlayınca şüphelendim bir gece tuvalete kalkınca üzerimde görünce yatağa koşup incelememle şoka girdim ,içi doluydu bskamadkm olduğu gibi yargan set anında toplayıp attik ,tahminen 1 haftalık sürede farkettim ,2 hafta başladım ilaç temizlik şimdi geceleri 1_2 tane çıkıyor sadece onuda yok ediyoruz ama bunlar bitmez sürekli yumurtluyormuslar ilaca devam
Bir iki tane görüyorduk,şirket geldi uzmanlar inceleme yaptılar bir kaldırdılar aman tanrım ordu gibiydi.şok olmuştumAynen bende aleji sanmıştım,ama emin olun görünmeyen bi sürü vardır.tek tük olduklarında farketmezdiniz.yayıldıklarında görünüyorlar.siyah lekeli olan yerler varsa oraları yuvaları
şöyle söyliyim bizim yaptığımız gibi fısfıs gibi değil,püskürtmeli şekilde sis gibi oldu ev o şekilde ilaçlama yapıldı.sizde öğle deneyin
O ilaçlamaya dumanlı ilaç diyorlar yanılmıyorsam ve 1_2 gün evi terketmek gerekiyormus , kalabalık bir aileyiz ve gidecek yerimiz yok şu ortamda viruste var . mecburen alternatif yolları deniyorum canimşöyle söyliyim bizim yaptığımız gibi fısfıs gibi değil,püskürtmeli şekilde sis gibi oldu ev o şekilde ilaçlama yapıldı.sizde öğle deneyin
Nerede buldular yatak altindami acaba?Bir iki tane görüyorduk,şirket geldi uzmanlar inceleme yaptılar bir kaldırdılar aman tanrım ordu gibiydi.şok olmuştum
Cekyatlari söktuk içini , süpürgelikleri ,yatak altı kaldırıldı,valla bilmiyorum sadece parke altlarında olabilir heryeri kontrol ediyoruzNerede buldular yatak altindami acaba?
o zaman kapı araları ve duvarları dahil ilaçlayın,inşallah kendi yönteminizle kurtulursunuz.sizi çok iyi anlıyorumO ilaçlamaya dumanlı ilaç diyorlar yanılmıyorsam ve 1_2 gün evi terketmek gerekiyormus , kalabalık bir aileyiz ve gidecek yerimiz yok şu ortamda viruste var . mecburen alternatif yolları deniyorum canim
Yatakların tahta kısımları varya orda,ve yatak süngerinin dikişlerinin ordan bir oyuk açıp içine dadanmışlarNerede buldular yatak altindami acaba?
Eğer bireysel kurtulursam buradan anlatacağım herkes faydalansın ,kullandığım ilaçlara yaptığım işlere kadar..Daha önce bireysel kurtulan birisinin yazısına şuan o kadar ihtiyacim varki ,bir çok yerde konu var ama devamında nasıl kurtulmuşlar yazmamışlaro zaman kapı araları ve duvarları dahil ilaçlayın,inşallah kendi yönteminizle kurtulursunuz.sizi çok iyi anlıyorum
Yatakların tahta kısımları varya orda,ve yatak süngerinin dikişlerinin ordan bir oyuk açıp içine dadanmışlar
[/QUOT
Bi arkadaş tinerle kurtulduğunu söylemişti.tabi denemedimEğer bireysel kurtulursam buradan anlatacağım herkes faydalansın ,kullandığım ilaçlara yaptığım işlere kadar..Daha önce bireysel kurtulan birisinin yazısına şuan o kadar ihtiyacim varki ,bir çok yerde konu var ama devamında nasıl kurtulmuşlar yazmamışlar
Yatağın içinde demi var ,orada Varsa yandık evde yatak kalmayacak yorgsnlarda gitti kış geliyor yemin ediyorum ağlıyacagimYatakların tahta kısımları varya orda,ve yatak süngerinin dikişlerinin ordan bir oyuk açıp içine dadanmışlar
Canim bu tahtakurdu değil tahtakurusu insan kanı emiyor keşke tahtakurdu olsaAnnemlerin mutfakta vardı mutfk dolapları ahşaptandı yerleşmişlerdi ama apartmandan kaynaklı olduğunu anladık apartmanda da görmüştük. Mutfak komple yenilendi öyle kurtuldular ahşaptan bişeyleriniz varsa evde dikkat edin