- 5 Mart 2015
- 202
- 99
- 29
Amin aynen haklisiniz tesekkur ederim ☺Erkek bence Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Herşeyin Hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aynen haklisiniz tesekkur ederim ☺Erkek bence Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Herşeyin Hayırlısı
Tesekkur ederim yorumunuz icin ☺erkek :)
Hayirlisi artik tesekkur ederim yorumunuz icin ☺bence de erkek :)
Tesekkur ederim yorumunuz icin belli olmadi hala ☺hayirlisiBence kiz bu bebis :)
11+2 günlük hamileyim dün dr.ye gittik ilk bebeğimiz kız veya erkek diye bi takıntımız yok sadece merak ediyoruz daha belli değil dedi hiç bişi dr. ama yinede içinzden geçenler tahminlerinizi yazar mısınız? :)
Sizinde oncelikle hayirli olsun insallah saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz aliriz bende yarin tam 14 haftalik olacagim insallah 15 haftalikkende dr.ye gidecegiz artik onumuzdeki hafta belli olur insallah ☺Merhaba araniza yeni katildim ben de 11 haftalik hamileyim:) sanirim dogum zamanlarimiz ayni seninle. Cok bir sey belli olmuyo ama umarim gonlunuzdeki olur :)
Tesekkur ederim ☺Erkek gibi hayırlı olsun
Cinsiywti belli oldu oldugunda haber veririm demistim bende yanildiniz buqun oğlum olacagini ogrendim ama yorumunuz icinde ayrica tesekkur ederimKız çoçuğuu ! Bu güne kadar yanıldığım olmadı . Olursa ilk sen olursun herhalde
Amin tesekkur ederim hepimizinkini insallah ☺ayy yeni gördüm mesajınızı rabbim size bağışlasın maşallah diyelim
Evet ☺Doğru bilmişim