Tatlim oncelikle cok gecmis olsun...ben ineternetten arastirma yapiyorum simdi bir bilgi bulursam buraya yazarim..ama lutfen sen moralini hemen bozma...moralini yuksek tut canim....biliyorsun moral cok onemli..Allah yardimcin olsun..Allah bebegini sana bagislasin..
cnm cok saol bugun uc doktora gıttım dogru duzgun bırsey demedıler haftaya gel dıolar ancak o zaman bellı olur haftaya 7 haftalık oluyor ya ya demıyorlar kı bebegın saglıklı degıl hayatta yada yok bırsey demıolar sole bır durum yok demıolar sadece kanama dusuk belırtısıdır dıolar bugun ultrasonla baktılar hem alttan hem karnımdan kucuk bırsey varmıs bebekmı dıyorurm yok dıolar kesede olabılır bebekde anlamadım kııııııı karnımda agrıo aynı adet sancısı gıbı sımdı ayaklarım havada yazıyorum yastık koyduksenağlama
yuzde yuz hamılesın sen....
geç döllenme sanırım........
kan testını yarın yıne tkrarlat. ama baska bır labaratuarda..
kızlar bırde bende kansızlık var galıba kan degerlerım dusuk olduguna goreeeeeeeeeee
tatlim sende normalde kansizlik varsa bir ustune hamilelik eklenince bebek annedeki demiride aliyor...demir hapi vermedi mi doktorun sana
tatlim bir de rahim boyutlarini yazmislar ya sen ona hic takilma aslinda her ultrosonda yazilmali bu degerler ama ozel doktorlar ugrasmiyor. simdi hamile kadin da rahim duvari kalinlasir ya, onu anlamak icin yazmislar. normal degerleri bilmiyorum ama bu degerleri ogrensen de bir anlami yok cunku sen zaten hamilesin, korkma dis gebelik kesin degil, sende de bende tahmini goren tam kese bildigimiz, dis gebeligi unut, dedigim gb gariplik kan degerinin cok artmamasi o da basla yerde de yapilmadan guvenme sakin. icimde guzel hisler var Allaha emanetsin canim, dualarimda olacaksin.
kızlarrrrrrrrrrrrr kocaman bır parca dustu benden zar gıbıydııııııııııııı cok korkuyorummmmmmmmmmmmm doktora gıttım gelmeden once acıle hıc bırsey yapmadılar
Nasıl yani yaaa parçamı:1shok:
Kanaman çokmuydu şuan yoğunmu hemen başka bir doktora git vakit kaybetmeden canım yaa kandaki değerin haftana göre evet düşük ama bu geç döllenmeden de kaynaklanıyor olabilir ama önceden hafif kanamanda olmuş keşke başka doktora da gitseydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?