- 28 Temmuz 2015
- 876
- 591
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
25 yaşındayım bekarım erken adet görüyorum diye doktora gittim sonuçlar dün çıktı doktorum bir hafta şehir dışında döndüğü zaman görüşeceğiz, ama anladığım kadarıyla çok kötü özellikle amh daha yaşım bu değer için çok genç ne yapacağım ben henüz evli bile değilim. Dr saraçoğluna yazdım üç tane kür önerdi
Bunları alayım mı size sormak istedim.
Acil evlenmem mi lazım dünden beri kafayı yiyecegim düşün düşün evli olsam bir an önce çocuk yapmak için yollara başvurdum tüp bebek vs. Ne zaman evleneceğim de belli değil ne yapsam çok moralim bozuk sağda solda kimsede yok kimle evleneyim Çocuklarda o kadar çok seviyorum ki ya hiç anne olamazsam
Testere dişli Aslanpençesi
Prof. Saraçoğlu tüylenmeye, Adet düzensizliğine, Östrojen hormonu yükseltici, İltihaplı eklem romatizmasına Erken menopoza , Hormon dengeleyici, İshal şikayetlerine, Prolaktin yüksekliğine, Jinekomastiye, Polikistik over sendromuna, Hamile kalmayı kolaylaştırıcı, Vertigoya, Mesane zayıflığına, Yükse
www.profsaracoglu.com
Civanperçemi, Testere aslan pençesi, Sarı kantaron Doğal Bitki Karışımı | 80 g. | Doğal Bitkiler
Civanperçemi testere dişli aslan pençesi, sarı kantaron doğal bitki karışımı Prof Saraçoğlu yöntemlerine göre özel oranlarda hazırlanmıştır.
www.profsaracoglu.com
Hayıt Tohumu
Prof. Saraçoğlu Hormon dengeleyici, Erken menopoza, Adet söktürücü, Kadınlarda cinsel isteksizliğe, Rahim kistlerine, Göğüs büyütmeye, Sperm sayısı azlığı ve morfolojik bozukluğa, Adet sancılarına, İshale karşı yardımcı ve destekleyicidir.
www.profsaracoglu.com
Acil evlenmem mi lazım dünden beri kafayı yiyecegim düşün düşün evli olsam bir an önce çocuk yapmak için yollara başvurdum tüp bebek vs. Ne zaman evleneceğim de belli değil ne yapsam çok moralim bozuk sağda solda kimsede yok kimle evleneyim Çocuklarda o kadar çok seviyorum ki ya hiç anne olamazsam