- Konu Sahibi biyologizem
-
Yanlis anlamisim cnm adetten once de kanda cikabiliyor ama gec dollenme.olduysa belki belli olmamis olabilir bir kez daha baktir yada idrar tahliki yap evde cnm ins vardiradetine 2 gün varken 1.20 şimdi 7 gün geçti bilemedim ya hayırlısı arrik
Canım ne yaptın ne durumdasın merak ettim var mı bişey[/QUOTE
Kuzum maalesef yok bu ay hsg cektirdim temiz cikti ama hsg yapilan ay tedavi uygulanmiyormus beklemedeyim simdilik
Canimmm nasilsin şükürler olsun Rabbim gebeliği nasip.etti bana ama ne oldu biliomusun tedaviyi birakip herşeyden umudumu kestigim an geldi bebisimiz.sen ne durumdasinHayırlısı canım rabbim çok aratmadan nasip eder inşallah cümlemizede
Şimdi gördüm canım iyiyim çok sevindim senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder inşallah ben iki aydır korunuyorum klomen verdi doktor adetlerimin düzen bozuldu kilo yaptı şimdi kiloları verip adetleri düzenlemek için uğraşıyorum bakalım hakkımızda hsyırlısı. Evet öyle okuyor zaten canım sitreste büyük engel çok şükür rabbim meleğini göndermiş çok çok sevindimCanimmm nasilsin şükürler olsun Rabbim gebeliği nasip.etti bana ama ne oldu biliomusun tedaviyi birakip herşeyden umudumu kestigim an geldi bebisimiz.sen ne durumdasin
AnlDim canim Rabbim en kisa surede sanada nasip edecek buna eminimm o gün gelsin güzel haberi paylasalim insallahŞimdi gördüm canım iyiyim çok sevindim senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder inşallah ben iki aydır korunuyorum klomen verdi doktor adetlerimin düzen bozuldu kilo yaptı şimdi kiloları verip adetleri düzenlemek için uğraşıyorum bakalım hakkımızda hsyırlısı. Evet öyle okuyor zaten canım sitreste büyük engel çok şükür rabbim meleğini göndermiş çok çok sevindim
Amin inşallah canım. Bebişin cinsiyeti belli oldu muAnlDim canim Rabbim en kisa surede sanada nasip edecek buna eminimm o gün gelsin güzel haberi paylasalim insallah
Sağlıkla gelsin kuzu allah bağışlasınErkekmis canim cinsiyetimiz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?