• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tahlil sonucuma yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetine 2 gün varken 1.20 şimdi 7 gün geçti bilemedim ya hayırlısı arrik
Yanlis anlamisim cnm adetten once de kanda cikabiliyor ama gec dollenme.olduysa belki belli olmamis olabilir bir kez daha baktir yada idrar tahliki yap evde cnm ins vardir

Canimmm nasilsin şükürler olsun Rabbim gebeliği nasip.etti bana ama ne oldu biliomusun tedaviyi birakip herşeyden umudumu kestigim an geldi bebisimiz.sen ne durumdasin
Şimdi gördüm canım iyiyim çok sevindim senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder inşallah ben iki aydır korunuyorum klomen verdi doktor adetlerimin düzen bozuldu kilo yaptı şimdi kiloları verip adetleri düzenlemek için uğraşıyorum bakalım hakkımızda hsyırlısı. Evet öyle okuyor zaten canım sitreste büyük engel çok şükür rabbim meleğini göndermiş çok çok sevindim

Şimdi gördüm canım iyiyim çok sevindim senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder inşallah ben iki aydır korunuyorum klomen verdi doktor adetlerimin düzen bozuldu kilo yaptı şimdi kiloları verip adetleri düzenlemek için uğraşıyorum bakalım hakkımızda hsyırlısı. Evet öyle okuyor zaten canım sitreste büyük engel çok şükür rabbim meleğini göndermiş çok çok sevindim
AnlDim canim Rabbim en kisa surede sanada nasip edecek buna eminimm o gün gelsin güzel haberi paylasalim insallah

Back