• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tahlil sonucuma yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

biyologizem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
247
20
118
Merhabalar maalesef PCO luyum bebek isteyenlerdenim tedavi görüyorum bu ay klomen arti catlatma iğnesi vuruldum yumurtam catlayali 10.gün bugün.doktor test yaptrmami istemişti ama HCG 0.5 gibi bi şey cikti progesteron 13 cikti laborant progesteronunuzda yükselme var 1 hafta sonra tekrar baktirin dedi ama ihtimal olsa HCG de biraz olsa yukselmezmiydi tecrübeli olanlar yardim edebilir misiniz :(

Merhabalar maalesef PCO luyum bebek isteyenlerdenim tedavi görüyorum bu ay klomen arti catlatma iğnesi vuruldum yumurtam catlayali 10.gün bugün.doktor test yaptrmami istemişti ama HCG 0.5 gibi bi şey cikti progesteron 13 cikti laborant progesteronunuzda yükselme var 1 hafta sonra tekrar baktirin dedi ama ihtimal olsa HCG de biraz olsa yukselmezmiydi tecrübeli olanlar yardim edebilir misiniz :KK43:
Merhaba canım bende pkoluyum sen ne zamandır tedavi görüyorsun hcg hemen yükselmeyebiliyor bebeğin yerleşmesi 6 ila 12 güne kadar sürebiliyor bildiğim kadarıyla senin adetlerin düzenli mi?? Ve inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin

yumurtlama olmuş ama döllenmemiş büyük ihtimalle

Merhaba canım bende pkoluyum sen ne zamandır tedavi görüyorsun hcg hemen yükselmeyebiliyor bebeğin yerleşmesi 6 ila 12 güne kadar sürebiliyor bildiğim kadarıyla senin adetlerin düzenli mi?? Ve inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin
Canim çok sağol ben düzenli adet nerdeyse hic görmedim diyebilirim doğum kontrol hapi olmadan zaten adet görmüyorum tedaviye baslayali da 4 ay oldu

Ve üzülme pko gebeliği geciktiriyor evet ama en kolay halledilebilen engel bu meret sitres yapmamaya çalış derim zor biliyorum ama sitres çok engelliyor gebeliği o pkodan bile kötü benimde tutmadı bu ay sağlık olsun illaki tutacak allah büyük ben inanıyorum rabbim yardımcımız olsun

Ve üzülme pko gebeliği geciktiriyor evet ama en kolay halledilebilen engel bu meret sitres yapmamaya çalış derim zor biliyorum ama sitres çok engelliyor gebeliği o pkodan bile kötü benimde tutmadı bu ay sağlık olsun illaki tutacak allah büyük ben inanıyorum rabbim yardımcımız olsun
İnşallah cNim inofolic hic söylenmedi bana bu ay onu da soracagim doktora

Yumurtlama oldu canim yumurta takibi yapiliyor her ay.
Yumurtlama oldu canim yumurta takibi yapiliyor her ay.
Sende de kilo sorunu var mı canım bende ilaçsız olmuyordum inofolik matofin ve biraz kilo kaybıyla çok şükür şimdi ilaçsız oşuyorum iki seneye yakın bi sürediröncesinde bi on küsür sene doğum kontrol hapı bende kullandım

Sende de kilo sorunu var mı canım bende ilaçsız olmuyordum inofolik matofin ve biraz kilo kaybıyla çok şükür şimdi ilaçsız oşuyorum iki seneye yakın bi sürediröncesinde bi on küsür sene doğum kontrol hapı bende kullandım
Bi 7 kilo kadar fazlam var maalesef ve doğru düzgün bi şey yemememe rağmen gitmek bilmiyor bende 6 sene kadar doğum kontrol hapi kullandim ve şuan rahim duvari inceligi sebebiyle cycloprognova diye bi ilaç da kullaniyorum

Pko
Bi 7 kilo kadar fazlam var maalesef ve doğru düzgün bi şey yemememe rağmen gitmek bilmiyor bende 6 sene kadar doğum kontrol hapi kullandim ve şuan rahim duvari inceligi sebebiyle cycloprognova diye bi ilaç da kullaniyorum
pkolular kilo veremiyor zaten inat bişey benimde o kadar uğraşmama rağmen gıdım gıdım gitmişti ben üç senedir içmiyorum doğum kontrol habını çok şükür adetler düzene bindi enazından ilaçsız yumurtluyorum inşallah ikimizde isteyen herkeste tez zamanda kavuşuruz bebişlere bu ay olmazsa bi dahaki ay sıkma canını olur mu üzülme yani yanlız değilsin bu dertten muzdarip çook bayan var maalesef allah cümlemizede şifa versin

Pko
pkolular kilo veremiyor zaten inat bişey benimde o kadar uğraşmama rağmen gıdım gıdım gitmişti ben üç senedir içmiyorum doğum kontrol habını çok şükür adetler düzene bindi enazından ilaçsız yumurtluyorum inşallah ikimizde isteyen herkeste tez zamanda kavuşuruz bebişlere bu ay olmazsa bi dahaki ay sıkma canını olur mu üzülme yani yanlız değilsin bu dertten muzdarip çook bayan var maalesef allah cümlemizede şifa versin
Canim Allah razi olsun seninle konuşmak iyi geldi Rabbim gönlümüze gore versin inşallah biran önce dilegimize kavusuruz sevgiler :)

Kızlar bende pcoluyum 4 yıl dkh kullandım. Eşim uzaktaydı üç ay oldu görevi biteli ve artık hep yanımda. Ben ilaçsız 45-50 günde bir adet oluyorum. Kan tahlili yaptırdım ve sonuçlarım iyi çıkmadı. Doktor dkh devam edelim dedi ama ben istemedim çünkü bebek istiyorum. Doğal yollarla bi 6 ay bekle sesi ama beklemek çok zor :( aynı zamanda soğan kürü incir havuç kürü falan da yaptım ama geçen gün test yaptım negatif çıktı. En son 1 Şubat'ta adet oldum hala beklemedeyim :(

Kızlar bende pcoluyum 4 yıl dkh kullandım. Eşim uzaktaydı üç ay oldu görevi biteli ve artık hep yanımda. Ben ilaçsız 45-50 günde bir adet oluyorum. Kan tahlili yaptırdım ve sonuçlarım iyi çıkmadı. Doktor dkh devam edelim dedi ama ben istemedim çünkü bebek istiyorum. Doğal yollarla bi 6 ay bekle sesi ama beklemek çok zor :KK43: aynı zamanda soğan kürü incir havuç kürü falan da yaptım ama geçen gün test yaptım negatif çıktı. En son 1 Şubat'ta adet oldum hala beklemedeyim :KK43:
Canım üzme kendini kilo problemin var mı senin bide yaş kaç acaba

Merhabalar maalesef PCO luyum bebek isteyenlerdenim tedavi görüyorum bu ay klomen arti catlatma iğnesi vuruldum yumurtam catlayali 10.gün bugün.doktor test yaptrmami istemişti ama HCG 0.5 gibi bi şey cikti progesteron 13 cikti laborant progesteronunuzda yükselme var 1 hafta sonra tekrar baktirin dedi ama ihtimal olsa HCG de biraz olsa yukselmezmiydi tecrübeli olanlar yardim edebilir misiniz :KK43:
Canım ne yaptın ne durumdasın merak ettim var mı bişey

Tamam bu iyi bişey senin için fsh ve lh ta mı sorun çıktı agnucaston denedin mi

Folbiolden başka bişey kullanmıyorum. Bunu Bile doktor ben dedim de yazdı. Benim
Fsh; 5,84
lh; 14,88
Tsh; 3,46
Estradiol; 150
Prolaktin; 11,35.
Burda yazılanları okudukça kafam allak bullak oldu. Bildiğimide unuttum :) doktorun dediği gibi çok mu kötü durum yoksa takılıcak bişey yok mu bilemedim. Ama tek bildiğim halime şükürler olsun..

Back