Tahlil sonucum

kocabebegim

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
851
1.065
333
İstanbul
Arkadaşlar bunu yorumlayabilir misiniz. Ben pek bir şey anlamadım. Ancak yarın gidebileceğim sonuç göstermeye ve çok merak ediyorum.

Eklentiler

• test.JPG
    24,5 KB · Görüntüleme: 94
İnanamıyorum. Yanlış anlamayın arkadaşlar size inanmıyorum değil. Hamile olduğuma. hafta önce normal regl oldum ve üstelik emziriyorum ve korunuyorum. Emin misiniz. Sevineyim mi yani şimdi. Ben hastalık bekliyordum açıkcası

teste göre hamilesiniz, neden bu testi yaptırdınız ki. korunduğunuz ve adet olduğunuz halde

Şöyle anlatayım. şaşkınlıktan detay vermeyi unutmuşum. 2 hafta önce adet olmuştum. 5 gün normal devam etti. 4 gün sonra geçen salı yeniden kanama başladı. 1 haftadır devam ediyor. Geçti geçer derken bugün dr a gittim. Gebelik şüphesiyle değil hastalık korkusuyla gittim ben. Dr, tedaviye başlamadan öncelikle gebeliğe bakalım sonra tedavi yolunu belirleriz dedi. Nitekim bu sonuca göre hamileymişim. Dr gittim gösterdim, o da şaşırdı. Anlattıklarıma göre olmaman gerekiyor dedi. Perşembe yeniden test yaptır eğer değer düşüyorsa düşük yapıyorsun demektir yükseliyorsa kanama için ilaç veririm dedi. Şimdi ne yapayım kızlar. Korkuyorum. 2 gün nasıl yapayım da kanamam olmasın. Çalışıyorum, bebeğim var. Bebek istiyordum ama şimdi değil diyordum ama şimdi de bu bebeği istiyorum, düşük olmasın. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.

Bence düşük tehlikesi içindesin. Dediğin gibiyse bayağı da kanaman olmuş. Doktorunu en azından telefonla ara. Düşük tehlikesi için olan ilaçları gecikmeden kullanmak gerekir.

Bence düşük tehlikesi içindesin. Dediğin gibiyse bayağı da kanaman olmuş. Doktorunu en azından telefonla ara. Düşük tehlikesi için olan ilaçları gecikmeden kullanmak gerekir.

Şimdi dr dan geldim. İlaç vermedi. perşembe yeniden yaptır test dedi. Değer düşüyorsa düşük yapıyorsun yükseliyorsa o zaman ilaç veririm dedi. Ne yapayım bilemedim. Bu arada bebeğim var 1,5 yaşında emziriyorum. Bundan dolayı vermedi ilaç sanırım. Bilmiyorum ne yapayım şimdi ben, nasıl bir yol izleyeyim?

Doktor madem böyle söyledi fiziksel olarak yormamaya çalış kendini, mümkün olan zamanlarda ayaklarını yüksek yere kaldırıp dinlen, ağır şeyler kaldırma. Gerçi hem evde bi bebek var hem de çalışıyorsun böyle bir durumda ne kadar dikkat edebilirsen.

Aslında bir bebek istiyordum. Yaşım ve hormonlarımdan dolayı zor gebe kalırsın demişti dr. Ama hem maddi imkanımızın şu aralar sıkıntılı olmasından hem de küçük bebeğimden dolayı erken diyordum. Korunuyorduk. Zaten bebeğimden ve iş-ev yorgunluğundan ilişki sık olmuyordu. Nasıl oldu ne oldu anlayamadım ki. Şimdi de madem oldu kaybetmek istemiyorum.

Hanımlar birşey soracağım. 2 gün önce 1035 olan sonuç bu sabahki testte 1630 olmuş. Artış 2 katı değil. Sizce nasıl?
tam iki katı değil ama %50artmış hamileliğiniz devam ediyor,düşük yapmıyorsunuz.

kusura bakmayın yargılamak için değil meraktan sormuştum, şuan devam ediyor gibi görünüyor hayırlısı olsun

kusura bakmayın yargılamak için değil meraktan sormuştum, şuan devam ediyor gibi görünüyor hayırlısı olsun

Rica ederim yanlış anlamadım. Dün dr.a gittim. hem alttan hem karından ultrasonla baktılar kese görünmedi. Hatta regl olduktan sonra gebelik çıkınca şüphelendiler. Renkli ultrasonla baktılar. 4 dr baktı hepsi de garip bir durum dedi. Sonuç olarak dış gebelikten şüpheleniyorlar. Umarım değildir. Küçük emzirdiğim bebeğim var. İlaç-ameliyat bunlar bebeğimi çok zorlayacak bunu düşünüyorum şu anda. Ctesi tekrar gidip bakacağız, hem kana hemde ultrasonla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…