- Konu Sahibi kocabebegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle anlatayım. şaşkınlıktan detay vermeyi unutmuşum. 2 hafta önce adet olmuştum. 5 gün normal devam etti. 4 gün sonra geçen salı yeniden kanama başladı. 1 haftadır devam ediyor. Geçti geçer derken bugün dr a gittim. Gebelik şüphesiyle değil hastalık korkusuyla gittim ben. Dr, tedaviye başlamadan öncelikle gebeliğe bakalım sonra tedavi yolunu belirleriz dedi. Nitekim bu sonuca göre hamileymişim. Dr gittim gösterdim, o da şaşırdı. Anlattıklarıma göre olmaman gerekiyor dedi. Perşembe yeniden test yaptır eğer değer düşüyorsa düşük yapıyorsun demektir yükseliyorsa kanama için ilaç veririm dedi. Şimdi ne yapayım kızlar. Korkuyorum. 2 gün nasıl yapayım da kanamam olmasın. Çalışıyorum, bebeğim var. Bebek istiyordum ama şimdi değil diyordum ama şimdi de bu bebeği istiyorum, düşük olmasın. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Bence düşük tehlikesi içindesin. Dediğin gibiyse bayağı da kanaman olmuş. Doktorunu en azından telefonla ara. Düşük tehlikesi için olan ilaçları gecikmeden kullanmak gerekir.
Şimdi dr dan geldim. İlaç vermedi. perşembe yeniden yaptır test dedi. Değer düşüyorsa düşük yapıyorsun yükseliyorsa o zaman ilaç veririm dedi. Ne yapayım bilemedim. Bu arada bebeğim var 1,5 yaşında emziriyorum. Bundan dolayı vermedi ilaç sanırım. Bilmiyorum ne yapayım şimdi ben, nasıl bir yol izleyeyim?
Doktor madem böyle söyledi fiziksel olarak yormamaya çalış kendini, mümkün olan zamanlarda ayaklarını yüksek yere kaldırıp dinlen, ağır şeyler kaldırma. Gerçi hem evde bi bebek var hem de çalışıyorsun böyle bir durumda ne kadar dikkat edebilirsen.
tam iki katı değil ama %50artmış hamileliğiniz devam ediyor,düşük yapmıyorsunuz.Hanımlar birşey soracağım. 2 gün önce 1035 olan sonuç bu sabahki testte 1630 olmuş. Artış 2 katı değil. Sizce nasıl?
kusura bakmayın yargılamak için değil meraktan sormuştum, şuan devam ediyor gibi görünüyor hayırlısı olsun