• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahlil sonucu.

Devamlı kontrole gittiğiniz endokrin doktorunuz yok mu😳
6 ay bir yıl .Herşeyle ilgilenir
Endokrin bölümüne direkt randevu alınmıyor ne yazık ki, siz de biliyorsunuzdur. Başka bir rahatsızlığımdan ötürü doktorum endokrine yollamak istemişti ama yaşım küçüktü şartlarım müsait değildi peşine düşmemiştim. Geçen yıl dahiliyeye gidip endokrin bölümüne muayene olmak istediğimi söyledim ve doktor gerek olmadığını belirtti.

Endokrin bölümüne direkt randevu alınmıyor ne yazık ki, siz de biliyorsunuzdur. Başka bir rahatsızlığımdan ötürü doktorum endokrine yollamak istemişti ama yaşım küçüktü şartlarım müsait değildi peşine düşmemiştim. Geçen yıl dahiliyeye gidip endokrin bölümüne muayene olmak istediğimi söyledim ve doktor gerek olmadığını belirtti.
Ama ilaç kullandığınızı söylediniz nasıl gerek olmaz.Tiroidleriniz çalışmıyorsa endokrin bakmalı.

istanbuldaysanız yeşim erbili öneririm. instagramdan da bir bakın, mutlaka çözüm bulacaktır

Merhaba kizlar bende hasimato tiroit var saçlarım günden güne yumak yumak dökülüyo üzülüyorum nasıl geçer dökülme tiroit hastalığımı yeni öğrendim 3 hafta oluyo sizce ilaç fayda ettikçe durur mu dökülme:(

Back