Tahlil sonucu.

olympikos

yok daha neler.
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.140
5.214
158
Merhaba.
Üç senedir tiroidimin yavaş çalışması sebebiyle ilaç kullanıyorum.
Bugün kontrol amaçlı dahileye bölümüne gidip kan verdim. Ancak saçlarımın çok dökülmesi ve hep yorgun kalkma gibi sebeplerle tüm hormonlarıma, vitaminlerime baktırmak istedim.
Okul yoğunluğumdan dolayı birkaç gün sonuçlarımı göstermeye gidemeyeceğim doktora ancak çok merak ediyorum sonuçlarımın ne anlama gelebileceğini.
Referans değerlere uymayan üç değer var. Bilgisi, tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

NEUT% 45.1 (referans değer 50-70.0)

LYPMH% 44.4 (referans değer 20-40)

HFC% 0.4 (referans değer 0-0.3)

değerler arasında çok büyük farklar yok bunlar çok anlamlı değil diye biliyorum. benim de tam kan testlerinde birkaç değerim referans dışı çıkmıştı doktor olabileceğini söyledi. tek başlarına çok anlamlı olmayabilirler stres yapmayın bence.

Teşekkür ederim sağolun.

Bunlar degil
Tsh ve t4 degeri
Fertitin
B12
D vitamini degerleri normal mi ?
Ama bende yillaaarrrrdir troid hastasiyim çalışmıyordu benimde hep yorgun hep bitkinim

Sanıyorum onlar henüz belli olmadı. Yarın 13.30 demişlerdi sonuçlar için zaten. Ben bunları görünce nedeni ne olabilir diye merak etmiştim sadece.

bildigim kadariyla minimum veya maksimum un iki katinsan fazla olmadigi surece tehlikesiz kabul ediliyor degerler

tum kan tahlillerinde.

Alakasiz ama devlet hastanesindemi baktirdiniz vitamin degerlerine.bende bi kontrol icin gitmek istiyorum ama ne dicemi bilemedim bi sıkıntım yok ama vitamin degerlerimde eksikligim varmi diye merak ediyorum

Haşimatoyum yıııılllarrrdır .
İlaçlarımı düzenli kullanırım .Arada B12 iğnemi olurum .
Düzenli kullanın ilaçlarınızı kendinizi iyi hissedersiniz .Saçlarınızda dökülmez

bildigim kadariyla minimum veya maksimum un iki katinsan fazla olmadigi surece tehlikesiz kabul ediliyor degerler

tum kan tahlillerinde.

Teşekkür ederim.
Alakasiz ama devlet hastanesindemi baktirdiniz vitamin degerlerine.bende bi kontrol icin gitmek istiyorum ama ne dicemi bilemedim bi sıkıntım yok ama vitamin degerlerimde eksikligim varmi diye merak ediyorum

Evet devlet hastanesine gidip hormon ve vitaminlerime baktırmak istediğimi söyledim.

Haşimatoyum yıııılllarrrdır .
İlaçlarımı düzenli kullanırım .Arada B12 iğnemi olurum .
Düzenli kullanın ilaçlarınızı kendinizi iyi hissedersiniz .Saçlarınızda dökülmez
İlacımı hiç aksatmadan saati saatine kullanıyorum aslında.

sağlık ocakları da yapıyor.gidip söyleyin hatta genel bakın deyin her şeye bakıyorlar

sağlık ocakları da yapıyor.gidip söyleyin hatta genel bakın deyin her şeye bakıyorlar
Bagli oldugum saglik ocagi biz d vit falan bakmiyoruz demisti.yarim yamalak olmasin diye dahiliyeye gidicem sanirim ama bi problem yokken dr niye geldin derse diye sordum

Bagli oldugum saglik ocagi biz d vit falan bakmiyoruz demisti.yarim yamalak olmasin diye dahiliyeye gidicem sanirim ama bi problem yokken dr niye geldin derse diye sordum
aa o nasıl sağlık ocağı öyle be uzun zamandır baktırmıyorum genel check up olsun dersin ama sormuyorlar zaten

Böyle bir tanımdan siz söylediğiniz zaman haberim oldu. Baktım içeriğine. Ben üç senedir kullanıyorum sentetik tiroid hormonu. Tam tanımı bu mudur bilmiyorum ama olabilir.
haşimato tirot hastaliginin bir cesitidir fark su bagisiklik sisteminiz bilinmeyen bir sebepten tiroit hormonlarinizi tehdit olarak algilayip oraya saldirir ve ben hasimato hastasiyim tipki anlattiginiz gibi yorgundum yataktan kalkinca ayaklarim agridan kirilacak sanirdim ve saclarim yumak yumak dokuluyordu
sonuc d3 eksikligi ve hasimato ile baglantili hic d3 lerinize bakildimi?
25 ohd tarzi bisey yazar bu testte

Devamlı kontrole gittiğiniz endokrin doktorunuz yok mu
6 ay bir yıl .Herşeyle ilgilenir

Bakılmamış. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…