Tahlil sonucu yorum yaparmisiniz?

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.481
Screenshot_20201007-120925_e-Nabz.jpg

Yarım doktor insanı sağlığından eder hiç bir dr a ulaşamıyorsanız aile hekiminiz var o yorumlar gerekli ilacı da yazabilir biz sizin sağlık durumunuzu bilemeyiz kullanılan bir ilaç dahi değerleri değiştirir buradan hastalık isnad edilemez.

Cevaplarınız için teşekkür ederim tahlil sonucu eşimin genel muayeneden geçiyor sağlık raporu alması için sözleşme yenileyecek tabi ki de doktor da gördü testi tekrarlattirdi

Ben sadece merakımdan sordum daha önce bu tahlil sonucu yüksek cıkmış kişilerin hangi sağlık sorunundan kaynaklandığını eşime bi açıklama yapmamış şundan dolayı yüksek diye sadece testi tekrarlayalim demiş bol su icirtmis

Hgb yuksek olunca kan fazlaligi zararmi veriyor hic duymadim,erkeklerde kadinlardan daha fazla kan olmasi normal kabul edilir diye biliyorum.Kizimin bile 19du yani dr cok iyi demisti

karaciger fonksiyonlari bozuk gibi hatta billirubin seviyesi yuksek baya.
hepatit mi atlatiyor acaba buyuzden mi bozuk cikti billirubin genelde bundan yukselir ama tabi dr degilim belki baska seylerde olabilir
Bende hepatit b den şüphelendim biraz araştırınca onun dışında bi sıkıntı yok çok şükür hayırlısıyla yarın belli olacak

Hgb yuksek olunca kan fazlaligi zararmi veriyor hic duymadim,erkeklerde kadinlardan daha fazla kan olmasi normal kabul edilir diye biliyorum.Kizimin bile 19du yani dr cok iyi demisti
Bi sıkıntı olmuyor diye biliyorum eşim hiç hastaneye gitmemiş bu 2.ci kan verişi diyebilirim ikisi de sağlık raporu için değeri diğerinde 18di bunda 17 doktor hiç bisi dememiş ben sadece sağlık açısından kan versen iyi olur demistim eşime sigara ilaç kullanmıyor bi sıkıntısı da yok hem ihtiyaç sahibine ulaşır açısından

Merhaba, eşiminde kanı 18 lerde oluyordu.Düzenli kan veriyor. Ama kalp dr muayenesinde kalp duvarında kalınlaşma başladığını söyledi dr. Tansiyonuda yükselirdi arada. Dr 18 çok yüksek olduğunu, bunun tansiyonun yükselmesine ve bununda kalp duvarının kalınlaşmasına sebep olacağını söyledi. Düzenli kan ver takip edelim dedi. Yani 18 biraz yüksek erkek için bile.

X