- 28 Temmuz 2015
- 876
- 591
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
Arkadaşlar geçen gün tahlil sonuçlarımı atmıştım doktorum şehir dışında diye 1 hafta sonra görüşeceğiz dedim. Amh:0.38 fsh:13.69 lh:4.6 e2:41.67 prolaktin:6.4 şeklindeydi. Doktor bana Cyclo-Progynova ilacı vermişti zaten erken adet görüyorum diye bu ay onu kullanıyorum. Bugün tahlil sonuçlarım için doktora gittim. Yumurta rezervin azalmış, Fsh yüksek dedi. Direk bana evlen yok mu konuştuğun görüştüğün falan dedi. 3 ay daha Cyclo-Progynova kullanacaksın dedi fsh düşmesi için, yumurta sayında dalgalanmalar olabilir yine 3 kutu Proxywomen kullanacaksın 3 aydan sonra adetin 3. gününde tekrar tüm testleri yapacağız dedi. Yaşım bu arada 25 daha çok gençsin ve bakarsın üstelik bu değerler için ama senin yaratılışın böyleymiş 3-5 bilemedin en fazla 8-10 Seneye menepoza girersin büyük ihtimalle dedi. seneye menepoza girersin büyük ihtimalle dedi. Biz bekarlarda Yumurta toplama dondurma işlemini yapıyoruz fakat alttan topluyoruz bu yüzden kızlık zarını kesiyoruz. İlerde evlenirsin Kızlık Zarından dolayı evlendiğin kişi sana inanmayabilir sorun çıkarabilir. Bende karından toplasak dedim. Karından sezeryan gibi olacaksın onunda riski çok. Ben sana anlattım sen bilirsin istersen kızlık zarını alıp toplama işlemi yaparız ama bu donan yumurtalar da donmuş embriyo gibi kaliteli olmaz. Toplanan tüm yumurtalar tüp bebek tedavisi sırasında boşa da gidebilir. Yani tamamen kararı bana bıraktı ben de pek olumlu görmedim sonuçta Kızlık zarı olmayacak. Evet bu benim için çok önemli sonuçta evleneceğim kişiyi bilemiyorum aklında hayat boyunca şüphe duysun istemem. Proxywomen kullanan var mı? Tüp bebek tedavisinde bunu daha çok kadınlara öneriyorlarmış yumurtayı acayip derecede kaliteleştirıyormuş. Merak ettim var mı kullananınız farklılık oldu mı sizde.