Tahlil sonuçları

Melike9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
16
4
25
Bugün hastaneye gittim kalp atışlarını duyma umuduyla karnimdan bakınca bir şey gözükmedi alttan muayeneyle çok küçük Ultrasonla kan istedi ultrasonda hiç gözükmedi yine 9 haftalık gibi durmuyo dedi gözükmüyordu yine yani.Kan sonuçlarımda fotolardaki gibi nasıl gözüküyor anlayan varsa yorumlayabilir mi doktor daha kan sonuçlarını görmedi
1000021573.jpg
1000021572.jpg

merhaba. kese mı gozukmedı yoksa kese ıcınde bebek mı goremedı doktorun? baska bı dr dan randevu alır mısın? burda bırı daha yazmıstı goremedı dr ama baska dr a gıttım gordu falan dıye olabılıyor demek kı kalıtesız de olabılır onun ultrasonu

merhaba. kese mı gozukmedı yoksa kese ıcınde bebek mı goremedı doktorun? baska bı dr dan randevu alır mısın? burda bırı daha yazmıstı goremedı dr ama baska dr a gıttım gordu falan dıye olabılıyor demek kı kalıtesız de olabılır onun ultrasonu
Doktor kendi alttan baktığında bebeği gördüğünü söyledi ultrasonu hastanede çektirdim o karnimdan baktı sadece 9 haftalık görünmüyor dedi doktora ultrasonu gösterince geç döllenme olabilir dedi

X