- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
- Konu Sahibi Azeri kizi
-
Iste o kurabiye bu.
Ben de yaptım güzel oldu ama benimki biraz dağılıyor. Acaba unu mu az koydum ?
Azeri kızına tarifleri için teşekkür ediyorum ancak kurabiyeleri, hamur işlerini yiyip yiyip gelinliğin içine sığamazsam sorumlusu Azeri kızı'dır. :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeyAllah iyiligini versin.Sende o zaman bekle dügünün olsun sonra kocana yaparsin öyle yersiniz.delikafadulden
Tesekkürler canim iltifatin icin.Seninde ellerine saglik
çok güzel bir tarif teşekkürler...öyle özendim ki ama benim ki de dagılıyor;neden acaba:18:Ben de yaptım güzel oldu ama benimki biraz dağılıyor. Acaba unu mu az koydum ?
Azeri kızına tarifleri için teşekkür ediyorum ancak kurabiyeleri, hamur işlerini yiyip yiyip gelinliğin içine sığamazsam sorumlusu Azeri kızı'dır. :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3
çok güzel bir tarif teşekkürler...öyle özendim ki ama benim ki de dagılıyor;neden acaba:18:
canımmmsıcakken baktıgım için dagılıyordu.sogumasını bekleyince durum biraz düzeldi..bir daha ki sefere ununu biraz daha fazla koymalıyım sanırım..
acayip leziz;güzel bir tarif..paylaşım için tekrar teşekkürler
iyikide denemisim harika oldu tarifi için coook tesekkürler ve birebir tuttu resimdekiyle
acaba bu ölçülerden ortalama kaç tane çıkıyor hafta sonu misafirim var yapmayı düşünüyorum ???
cevabın için teşekkürler azeri kızı sonucu mutlaka paylaşacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?