• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Tahinli Toplar (resimli)

bende bugün yaptim zaten daha öncede anneme yaptirmistim...
süper bir tat yaparken sen geldin yine aklima...
paylasitigin icin tekrar tesekkürler...
ellerine saglik canim...

tahın hamurişine çok yakışıyor bnde tahınlı kek yapıyorum çok lezzetlıoluyor emegıne sağlık

bende yaptim bu tarifi ama sanirim yanlislik oldu, hamuru cok sert oldu hic yapismadi birbirine resmen zorlla kurabiye sekli verdim sonrada atildi malesef acaba nerde yanlis yaptim ben

Iste o kurabiye bu.

kurwg2tz2.jpg

po016br5fe6.jpg

bu tarifi arkadaşım yapmıştı ilk orda yemiştim ama enfes bir tat ellerine sağlık

Ben de yaptım güzel oldu ama benimki biraz dağılıyor. Acaba unu mu az koydum ?
Azeri kızına tarifleri için teşekkür ediyorum ancak kurabiyeleri, hamur işlerini yiyip yiyip gelinliğin içine sığamazsam sorumlusu Azeri kızı'dır. :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3

Azeri kızına tarifleri için teşekkür ediyorum ancak kurabiyeleri, hamur işlerini yiyip yiyip gelinliğin içine sığamazsam sorumlusu Azeri kızı'dır. :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeyAllah iyiligini versin.Sende o zaman bekle dügünün olsun sonra kocana yaparsin öyle yersiniz.delikafadulden
Tesekkürler canim iltifatin icin.Seninde ellerine saglik

sırnaşık şeyAllah iyiligini versin.Sende o zaman bekle dügünün olsun sonra kocana yaparsin öyle yersiniz.delikafadulden
Tesekkürler canim iltifatin icin.Seninde ellerine saglik

Benim bey de biraz göbekli ona hamur işi hiç yedirmemem gerek. Napsam ki bilmiyorumkismile
Aerobiğe falan mı yazılsam :1:

çok güzel bir tarif teşekkürler...öyle özendim ki ama benim ki de dagılıyor;neden acaba:18:

canımmm :56:sıcakken baktıgım için dagılıyordu.sogumasını bekleyince durum biraz düzeldi..bir daha ki sefere ununu biraz daha fazla koymalıyım sanırım..
acayip leziz;güzel bir tarif..paylaşım için tekrar teşekkürler

canımmm :56:sıcakken baktıgım için dagılıyordu.sogumasını bekleyince durum biraz düzeldi..bir daha ki sefere ununu biraz daha fazla koymalıyım sanırım..
acayip leziz;güzel bir tarif..paylaşım için tekrar teşekkürler

Ellerine saglik canim.Birdahakine kendine göre ayarlarsin

Back