Bisküvi - Kurabiye Tarifi Tahinli Toplar (resimli)

Azerikızıcığım piştiğini nasıl anlıyacağız benim kurabiyelerim ya içi ıslak ya da taş.At kafana yarılır misali..Püf var mı...En sevdiğim tatlardan biridir tahin ve yapmak istiyorum bunu..Tşk.ler şimdiden...

Hmmm kurabiyenin püf noktasi aklima gelmiyor simdi
ama alti kizarmissa cikar.Bu kurabiye tahinli oldugu
icin altinin mutlaka kizarmasi lazim.

Ben bu tarifi bir süre önce denemiştim.. Biraz böyle içi yumuşak bir kurabiye gibi olmuştu acaba tahinden dolayımı,,gerçi ben tarifi biraz değiştirmiştim..yinede güzeldi..hemen bitirivermiştik ?? Birde ben pudra şekeri yerine normal toz şeker kullanmak istiyorum.. Pudra şekeri kullanılmasının bir espirisi varmı ??

Bu kurabiye tahinli oldugu icin diger kurabiyelere
göre biraz daha fazla pismesi gerek.
Neden pudra sekeri demissiniz,cünkü bu kurabiye öyle harika
oluyorki,ayni un kurabiyesi kivaminda.Normal un kurabiyeside
pudra sekeriyle yapilir.Tarifi degistirdiginizi söylemissinz,
ama bence bir noktayi bile degistirmeden yapin.O zaman
anlayacaksiniz.cokacimcoook

annem tahini cok sever mutlaka yapicam bunu onada süpriz olur hem ay negüzel ya ama ilk isim pazartesi tahin bulmak olcak :)))

gene döktürmüşsün azeri kızı. ilk fırsatta denemem lazım. sonucu yazarım.

bende yapıyorum bu kurabiyeden gerçekten çok güzel bir tat bırakıyor ağızda...
eline ve emeğine sağlık cnmm teşekkürler....

canımcım hafta sonu bende yaptım. cidden ağızda dağılıyo güzel ama ben biraz unumu az kattım naptım tam yuvarlak olmadı dağıldı. pişerken yayıldı biraz. tahinli cevizli olurda güzel olmazmı ama biraz tahin ağı tabi. 2 tane yeyince tıkıyo.ellerine tarifine sağlık azeri kızı :)

Afiyet olsun canim.Ellerine saglik.Tabii bir
dahakine ununu daha iyi ayarlarsan tam
süper olacak.hihoyyyt

bende crsmba gunu yaptim misafirlerime helva tadi var bunda dediler,,harika oldu canim kiyir kiyirr.ama ben bu kurabiyeden fazlami kacirdim ne acayip susatiyorr yaaa oldum susuzluktannnn:)))))))))

yorumumu yazdim mutfaga gittim aklima geldi son iki tane kaldi resmini ekliyeyim bari dedim,
buda benim tahinli toplarimm afiyetle yiyecegim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…