Bisküvi - Kurabiye Tarifi Tahinli Kurabiye-Resimli

Lyre

TuğçEgehan
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
8.972
8
40
çok lezzetli pratik bir kurabiye

marmelat,reçel,çikolata sos da kullanılabilir.

2 yumurta
1 su bradağı şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
alabildiği kadar un
tahin,pekmez

tüm malzemeyi karıştırıp sert bir hamur elde edince ceviz büyüklüğünde parçalar koparın üzerine kaşıkla bastırıp tahin-pekmez karışımını koyun üzerine yarım cevizde kapatabilirsiniz 170 derecede kızarana kadar pişirin.

Son düzenleme:
pişirmek falan yok dimi..

ben migrostan almıştım bir paket çok lezzetliydi leblebi tozu tahin var gibi değişik vbir tadı vardı. bu da o tip bişiy galiba.

tahinli kurabiye yapıyorm gerceken çok lezzetli olyor ohh yanında çay bunu da deneycem :))))

masallah canima
kiz ne hamaratsin
ne gizli cevherler var sende
yeni yeni cikariyosun ortaya
ellerine saglik
cok güzel görünüyo

ay saf ben cnm 170 derecede kızarana kadar pişirion :kedi:
kursta yaptıklarımız bunlar paylaşmak güzeldir deyip paylaşıom kaydirigubbakcemile3

ay saf ben cnm 170 derecede kızarana kadar pişirion :kedi:
kursta yaptıklarımız bunlar paylaşmak güzeldir deyip paylaşıom kaydirigubbakcemile3

asıl saf ben canım:)))

evliliğin ilk zamanları toplasan en fazla 1 ay yemek gibi bişiyler yaptım brazı yandı birzı pişmedi... son 3- aydır belki daha fazladır hiç bişiy yaptığım yok biraz fazlaca acemiym:kedi:

bir ara kk da ki tüm tarifleri denemek istiyoorum:))

Ellerine sağlık Lyre.
Cidden pratik ve leziz bir kurabiyeye benziyor.
Ben tahinle ceviz katıp yapıyorum pekmez karıştırmıyorum hiç ; ama eminim bu şekilde de harika olur..
Hele ki bu günlerde bol vitamin ve enerjiye ihtiyacımız var;bağışıklık sistemimizin kuvvetlenmesi için..
Pekmez ve tahin - her açıdan faydalı - abartmamak kaidesi ile..
Deneyeceğim aklımda olsun..

Sağol gülüm

ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur. :1closedeyes:

Hehh yapıyın yapıyın da gel arkadaşım bigün çaya mı diyon:mymeka:

Neyse şaka tabiiii

Lyre kafam ellerine sağlık ben dietteyken yapma şunları yaaa:dilcikar::dilcikar:

çağrırım cnm beyim evde sürekli artıık biliosun evde küçük olunca rahat edemeyiz die çağırmıyorum ama yeni evimde inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…